STIRI

"E şansa mea, acum ori niciodată!" Florin Răduţă a cântat din nou senzaţional şi a primit un loc în echipa lui Ştefan

acum 2 zile

Cu şase scaune ocupate de voci extrem de bune, Florin Răduţă a păşit pe scenă cu un singur gând "Este ultima mea şansă. Acum ori niciodată". A intrat în starea potrivită şi ne-a oferit, încă o dată, un moment pe care cu greu îl poţi uita

STIRI

Surpriză! Erika Isac revine, iar acum, de balade se ține! “În seara asta n-ai turat motorul ăla de 400 cp. Cu toate astea…”

acum 2 zile

Deja celebră pe Internet, apreciată și temută de colegi. Pentru voce, atitudine și… număr de vizualizări pe Youtube.

STIRI

Xenia - "Prințesa războinică" i-a uimit și de data aceasta cu interpretarea ei! "Au început să se teamă de tine!"

acum 3 zile

X Factor i-a oferit mai multă încredere în ea, după ce în audiții a pășit timid, fiind urmărită de imaginea colegilor care o batjocoreau la școală. Xenia Chitoroagă i-a uimit atunci pe toți, cei trei jurați oferindu-i cei trei de da, care au adus-o în etapa de astăzi

STIRI

Talent şi multă pasiune! De ziua lui, Paul Bătinaş a impresionat juriul cu un moment special: "Am nevoie de oameni puternici"

acum 3 zile

Paul Bătinaş este cel care a spart gheaţa şi a deschis oficial etapa Scaunelor la X Factor. Fix de ziua lui, braşoveanul a reuşit să emoţioneze juraţii cu o interpretare specială, dovedind că e un adversar puternic pentru ceilalţi concurenţi.

STIRI

Ai votat în aplicaţia X Factor pe parcursul celor 11 ediţii de audiţii? Află dacă ai câştigat o baterie externă CANYON!

acum 3 zile

Atunci ai intrat automat în concursul X Factor România ale cărui premii sunt bateriile universale externe Canyon.

STIRI

Nicoleta Nucă a lansat o nouă melodie! Ascultă și tu ”Liniștea”

acum 3 zile

Videoclipul se lansează abia la ora 12:00, dar melodia a avut marea lansare la ”Morning Zu”, la Radio Zu, iar noi îți prezentăm, în exclusivitate pe online, cum sună noul HIT al Nicoletei Nucă

STIRI

Flick "Domnul Rimă" a compus cea mai tare poezie despre hiturile Deliei: "A fost odată ca-n poveşti..."

acum 3 zile

Flick Domnul Rimă, DJ la Radio ZU, a devenit celebru datorită versurilor amuzante pe care le poate face pentru absolut orice. ORICE! De această dată, jurata Delia este "personajul" principal al operei sale!

STIRI

Barbie de România, moment de sinceritate despre leşinul de pe scena X Factor: "Eu am acceptat când am intrat în acest joc"

acum 4 zile

A venit, a leşinat, a devenit cunoscută! Momentul în care Barbie de România s-a prăbuşit pe scena X Factor a devenit viral şi a ajutat-o să intre în lumina reflectoarelor. Deşi a fost criticată de multe persoane pentru acest lucru, adolescenta e convinsă că nu a făcut nimic rău.

STIRI

Vineri, 27 noiembrie, de la 20.30 pe Antena 1, Ștefan Bănică deschide seria edițiilor de Bootcamp la X Factor

acum 4 zile

Săptămâna trecută X Factor a încheiat audițiile cu juriul, iar Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică au aflat ce categorii de concurenți le revin în sezonul acesta

STIRI

Delia şi-a schimbat din nou look-ul! Jurata X Factor arată ca o păpuşă

acum 5 zile

De data aceasta, Delia a renunţat la apariţiile extravagante cu care ne-a obişnuit în ultima perioadă şi a ales o coafură clasică, simplă, care o schimbă total.

STIRI

Natalia Selegean, o graviduță simpatică! Poza cu care și-a bucurat fanii este ADORABILĂ!

acum 5 zile

Frumoasa Natalia Selegean radiază de fericire. Este o viitoare mămică, care se bucură de sarcina sa și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu micuța ei

STIRI

Ştefan Bănică, anunţ important pentru fanii de pe Facebook: "Mulţumesc tuturor celor care au venit la concertele noastre"

acum 7 zile

În ultimele săptămâni, Ştefan Bănică a muncit enorm, a colindat ţara în lung şi-n lat şi a oferit fanilor momente de neuitat în cadrul turneului "Gură, taci". După ultimul concert susţinut, juratul X Factor a ţinut să le mulţumească admiratorilor pentru sprijinul acordat.

STIRI

Jurații X Factor au primit grupele și au ales cine face parte din ele

acum 9 zile

Seara de vineri a adus ultima ediție de audiții cu juriului la X Factor. Ultimii concurenți examinați și-au etalat numerele, unii au plecat acasă fericiți, cu trei DA, alții au picat examenul scenei.

STIRI

Momentul decisiv a venit! Cei trei juraţi, discuţie aprinsă din cauza concurenţilor care merită să meargă mai departe la X Factor, după etapa audiţiilor

acum 9 zile

După două luni de audiţii, momente spectaculoase pe scenă şi emoţii greu de descris în cuvinte, a venit momentul în care cei trei juraţi trebuie să îi aleagă pe concurenţii care merită să meargă în etapa următoare a competiţiei.

STIRI

"Ai cârlionți în gât!" Daniela Stoica, tânăra timidă care a uimit o sală întreagă cu vocea sa

acum 9 zile

"Am văzut că X Factor schimbă vieți și tot așa îmi doresc să se schimbe și viața mea!"

STIRI

Terapie prin muzică. Dumitru Charbel, puștiul care a învins LEUCEMIA și a câștigat TALENTUL!

acum 9 zile

Dumitru este un voinic ce abia a trecut de vârsta majoratului. Jumătate libanez, jumătate român și dintotdeauna cetățean suedez.

STIRI

Răzvan îl supără, stomacul îl supără, juraţii îl bucură! Liviu cel cu vino-ncoa' şi cu vreo trei de DA

acum 9 zile

Pe Liviu Gabără îl ştiţi din sezonul trecut de X Factor. Singurul lucru care s-a schimbat e vârsta, acum are 55 de primăveri. În rest, totul a rămas la fel, chiar şi problemele cu stomacul. A, ba nu, mai adăugăm acum şi supărarea pe Răzvan. Domne, nu putem să râdem, are omul o imagine, o prestanţă...

STIRI

Îşi promiseseră că vin amândoi la X Factor, dar a ajuns doar ea! Bianca pe scenă, Alex... undeva Sus

acum 9 zile

Se înţelegeau perfect, se completau şi erau prietenii pe care toţi îi dorim cândva. Iubeau muzica şi îşi propuseseră să vină împreună la X Factor. Erau gata pentru emoţia şi nebunia scenei, pentru cei trei de DA din partea juraţilor. Dar acum, în 2015, doar ea a primit număr de concurs, doar ea s-a prezentat...

STIRI

Poţi să juri că e Anda Adam! Anne Marie Ionescu a ridicat juriul în picioare: "Ai toată aprecierea mea"

acum 9 zile

Până acum, în acest sezon X Factor au venit personaje faimoase precum Barbie, Marilyn Monroe şi Michael Jackson, dar niciodată nu a fost vorba de Anda Adam. Ei bine, în ultima ediţie de audiţii, juriul a avut parte de o surpriză!

STIRI

"Ești o voce pentru care mă ridic și în picioare!" Afina, numele concurentei care le-a trezit simțurile celor trei jurați!

acum 9 zile

A mai trecut prin emoțiile audițiilor în urmă cu un an, când a fost însoțită de un partener. De data aceasta, Afina Madoian a venit mult mai încrezătoare și participă ca solistă, sperând să poată ajunge în marea finală

STIRI

„Da, mamă! N-ai voce comună!” Liz Pricop, fată rock, Bunelu’ ți-a purtat noroc!

acum 9 zile

Elisabeta Pricop. Geacă de piele, păr lung, colanți negri și mult argint. Rock-ul la noi pe scenă. Vrea o minune în viața sa. Oare se va întâmpla?!

STIRI

Un tânăr din Suedia care a învins leucemia vine la X Factor

acum 10 zile

E pe jumătate român, pe jumătate libanez, trăiește în Suedia și are o poveste de viață impresionantă. Dumitru Charbel e un pusti de 18 ani, un luptător care a învins atunci când era mic o boală cruntă: leucemia. Acum e bine

STIRI

"Tăticul" Horia Brenciu, alături de Adina Răducan şi Cocoon Kills, într-o fotografie de pus în ramă: "Îi susțin cu toată dragostea"

acum 11 zile

De când au apărut pe scena X Factor, viaţa Adinei Răducan şi a lui Cocoon Kills s-a schimbat radical. Au devenit cunoscuţi de o ţară întreagă şi şi-au făcut prieteni noi, intrând în marea familie a acestui show.

STIRI

Vineri, 20 noiembrie, de la 20.30. Anda Adam vine la X Factor în ultima ediție de audiții cu juriul

acum 11 zile

Seara de vineri, 20 noiembrie, aduce ultima audiție cu juriul la X Factor. Ultimii concurenți care speră să treacă în etapa următoare a show-ului de la Antena 1 vin în fața juraților cu momente care mai de care mai atent pregătite.

STIRI

Ştefan Bănică susţine şi al treilea concert de Crăciun, pe 13 decembrie, la Sala Palatului

acum 12 zile

La cererea publicului, Stefan Banica va sustine inca un concert de Craciun, al treilea din seria show-urilor sale de Craciun din acest an: pe data de 13 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Best of youtube - sezonul 5
Vezi mai multe »