STIRI

Ştefan Bănică va cânta pentru prima oară la „X Factor”! Astăzi, de la 20:30, numai la Antena 1

acum 9 ore

Factorul surpriză este ingredientul-cheie al celei de-a şasea ediţii a super show-ului „X Factor”, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1

STIRI

Surpriză URIAŞĂ! Vin Diesel vine pe scena X Factor! Juraţii au rămas cu gura căscată

acum 1 zile

Anul trecut a câştigat simpatia juraţilor, dar şi a telespectatorilor care l-au propulsat direct pe prima poziţie în topul celor mai ascultate piese de la „X Factor”.

STIRI

Puţină lume ştie asta! La masa juriului X Factor, Ştefan Bănică a aflat al doilea prenume al lui Brenciu

acum 1 zile

De luni bune au pornit împreună în spectacolul căutării celor mai talentaţi cântăreţi din România şi fac echipă la masa juriului „X Factor”, însă despre diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică se găseşte mereu câte ceva neştiut.

STIRI

Galerie FOTO! Vocea într-un mare FEL, trupul e de TOP Model! S-o cunoaștem mai bine pe Nicoleta Nucă

acum 1 zile

E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor

STIRI

VIDEO: Cocoon Kills, omul cu ”Pisy cea obraznică”, revine în forță la X Factor! Ascultă MELODIA care a cucerit INTERNETUL

acum 2 zile

Apariția lui Ioan Mardare în sezonul trei de X Factor a creat o adevărată isterie pe internet. Momentul cu ”Pisy” este cel mai vizionat clip de pe canalul de Youtube al showului.

STIRI

Dovada că Factorul X le curge prin vene! Uddi, Nadir și Jo au făcut SPECTACOL la Radio ZU

acum 3 zile

Au avut curaj să vină pe scena X Factor, iar asta le-a schimbat viața. Jo, Nadir și Uddi sunt printre cei mai apreciați concurenți ai super show-ului, pentru că au talent, carismă, sunt plini de viață și știu să facă senzație.

STIRI

Moment INCENDIAR! Delia şi Horia au făcut SHOW cum nu s-a mai văzut pe scena "Dansează printre stele"

acum 4 zile

Gazda show-ului "Dansează printre stele", Delia şi baletul emisiunii au reuşit să ridice publicul în picioare.

STIRI

Ştefan Bănică, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată, într-un interviu special! "Toate femeile din viaţa mea au fost nişte lecţii de viaţă"

acum 6 zile

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Ştefan Bănică este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Are o carieră uriaşă în spate, atât în lumea teatrului şi a filmului, cât şi pe plan muzical.

STIRI

O zi foarte specială pentru Ştefan Bănică! Juratul X Factor are un motiv important de sărbătoare

acum 6 zile

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România.

STIRI

Ştefan Bănică trece „Dincolo de aparenţe” chiar de ziua lui, la împlinirea vârstei de 47 de ani

acum 7 zile

Mâine, chiar de ziua lui de naştere, rock-starul de la “X Factor” trece “Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

STIRI

Arată ca un SUPER MODEL şi cântă IMPRESIONANT! Nicoleta Nucă, frumuseţea cu voce răpitoare

acum 7 zile

E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor

STIRI

Puteai să juri că va PLECA ACASĂ! E clătitar, visează să ajungă în Anglia şi ne-a surprins pe toţi! "Mai rămâi puţin în România"

acum 7 zile

Alexandru Stremiţeanu e tipul de concurent care îţi schimbă TOTAL părerea în momentul în care începe să cânte. Ne-a consumat produsele cosmetice în cabina de pregătire, acolo unde, în loc de încălzirea vocii, şi-a tratat prietena cu o şedinţă foto... interminabilă

STIRI

Uaaau, ce apariţie! În această seară, la X Factor, faceţi cunoştinţă cu "Brenciu de Caraibe"

acum 7 zile

Printre miile de concurenţi care au venit la audiţiile X Factor se regăseşte şi "Brenciu de Caraibe". Da, da, aţi citit bine! Aşa i-a spus jurata Delia bărbatului când l-a văzut.

STIRI

Nu ai cum să nu-l iubeşti! Ştefan Bănică te invită la o nouă ediţie incendiară a show-ului X Factor

acum 7 zile

E vineri, e seară, aşa că urmează să înceapă o nouă ediţie a super show-ului "X Factor"! Ce vedem? Un spectacol grandios, multe voci bune, emoţii, momente amuzante, dar şi foarte speciale!

STIRI

Trupa R-Twins, fraţii gemeni de care te îndrăgosteşti pe loc! "Asta vreau să văd la X Factor"

acum 7 zile

Trupa R-Twins a venit ca o gură de aer proaspăt la X Factor! Sunt tineri, plini de energie, optimişti şi dornici să demonstreze că s-au născut să devină staruri.

STIRI

O apariţie SPECTACULOASĂ! Evghenia Burnusuz este Crăiasa Zăpezilor de la X Factor!

acum 7 zile

Vă era dor de o poveste? Ei bine, atunci asta e ceea ce căutaţi! Evghenia este o femeie superbă, sensibilă şi o mămică foarte sexy. A venit pe scena X Factor cu multă căldură şi a cucerit juriul.

STIRI

Irina Ionescu, diamantul lui Brenciu: „Meriți mai mult decât un vot, meriți să mă ridic în picioare ori de câte ori cânți!”

acum 7 zile

Irina Ionescu nu-și povestește viața, asta pentru că are un fan cu recomandări de încredere: Omar, câștigătorul Next Star. Înainte să ajungă pe scenă, Omar îl pregătește pe Răzvan de o interpretare incredibilă: „O să te lase mască!”

STIRI

„Ai aur în gât, una dintre cele mai bune voci pe care le-am ascultat”! Prima dragoste a Deliei l-a cucerit pe Ștefan Bănică

acum 7 zile

Fără să vrea, cel mai pașnic și bine dispus rocker pe care l-am văzut vreodată a stârnit discuții aprinse în juriu. „De vină” a fost chiar trecutul său și vocea care l-a cucerit pe Ștefan Bănică!

STIRI

Dani Oţil, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Caută Factorul X astăzi, de la 20:30!

acum 7 zile

Îl vedem în fiecare dimineaţă, pe Antena 1, la "cârma" emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", dar şi în calitate de prezentator al super show-ului "X Factor". Doamnelor şi domnilor: Dani Oţil!

STIRI

Horia Brenciu caută cu lanterna tatuajul din zona lombară a unei concurente de la „X Factor”

acum 7 zile

Atunci când te prezinţi în faţa juraţilor „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, trebuie să fii pregătit pentru orice. A simţit-o pe pielea ei Crina, o concurentă de 27 de ani, din Mangalia

STIRI

S-a întâmplat la „X Factor!” Delia, ciupită de un puşti de 16 ani

acum 7 zile

Atunci când spui X Factor spui emoţie, suspans, adrenalină, tensiune, euforie, muzică, toate reunite într-un adevărat spectacol al căutării noii generaţii de concurenţi pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

STIRI

Dani Oţil a dezlegat misterul şosetelor lui Brenciu

acum 7 zile

Showman-ul Horia Brenciu trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scena „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar fiecare apariţie a sa în cadrul concursului este gândită în cele mai mici detalii alături de echipa de stilişti a emisiunii. Pasionat, printre altele, şi de styling, artistul şi-a pus la dispoziţie o mulţime de obiecte de suflet din garderoba personală, adunate de-a lungul timpului din locurile în care a călătorit.

STIRI

Ştefan Bănică, Delia şi Horia Brenciu, muţi de uimire la vederea lui Mini Răzvan şi a lui Mini Dani! Juraţii, asaltaţi de întrebările micuţilor!

acum 7 zile

La doar câteva zile de la desemnarea mini sosiilor matinalilor, aceştia şi-au intrat "în pâine". Siguri pe ei şi cu acelaşi şarm ca şi prezentatorii emisiunii, cei doi prichindei au stat de vorbă cu juraţii emisiunii "X Factor".

STIRI

Incredibil! S-a întâmplat pe scena „X Factor”! Delia, faţa în faţă cu prima ei dragoste

acum 7 zile

Factorul surpriză este de cele mai multe ori ingredientul-cheie al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar asta au simţit-o pe pielea lor nu doar concurenţii, ci şi juraţii concursului.

STIRI

Delia şi Horia Brenciu au făcut un show de nota 1000 la "Acces Direct"! Nu i-ai mai văzut niciodată aşa

acum 8 zile

Doar ei ştiu să facă o asemenea atmosferă! Juraţii Horia Brenciu şi Delia ne-au încântat cu o apariţie de zile mari în cadrul emisiunii "Acces Direct".

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »