STIRI

Ştefan Bănică trece „Dincolo de aparenţe” chiar de ziua lui, la împlinirea vârstei de 47 de ani

acum 4 zile

Mâine, chiar de ziua lui de naştere, rock-starul de la “X Factor” trece “Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

STIRI

Arată ca un SUPER MODEL şi cântă IMPRESIONANT! Nicoleta Nucă, frumuseţea cu voce răpitoare

acum 4 zile

E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor

STIRI

Puteai să juri că va PLECA ACASĂ! E clătitar, visează să ajungă în Anglia şi ne-a surprins pe toţi! "Mai rămâi puţin în România"

acum 4 zile

Alexandru Stremiţeanu e tipul de concurent care îţi schimbă TOTAL părerea în momentul în care începe să cânte. Ne-a consumat produsele cosmetice în cabina de pregătire, acolo unde, în loc de încălzirea vocii, şi-a tratat prietena cu o şedinţă foto... interminabilă

STIRI

Uaaau, ce apariţie! În această seară, la X Factor, faceţi cunoştinţă cu "Brenciu de Caraibe"

acum 4 zile

Printre miile de concurenţi care au venit la audiţiile X Factor se regăseşte şi "Brenciu de Caraibe". Da, da, aţi citit bine! Aşa i-a spus jurata Delia bărbatului când l-a văzut.

STIRI

Nu ai cum să nu-l iubeşti! Ştefan Bănică te invită la o nouă ediţie incendiară a show-ului X Factor

acum 4 zile

E vineri, e seară, aşa că urmează să înceapă o nouă ediţie a super show-ului "X Factor"! Ce vedem? Un spectacol grandios, multe voci bune, emoţii, momente amuzante, dar şi foarte speciale!

STIRI

Trupa R-Twins, fraţii gemeni de care te îndrăgosteşti pe loc! "Asta vreau să văd la X Factor"

acum 4 zile

Trupa R-Twins a venit ca o gură de aer proaspăt la X Factor! Sunt tineri, plini de energie, optimişti şi dornici să demonstreze că s-au născut să devină staruri.

STIRI

O apariţie SPECTACULOASĂ! Evghenia Burnusuz este Crăiasa Zăpezilor de la X Factor!

acum 4 zile

Vă era dor de o poveste? Ei bine, atunci asta e ceea ce căutaţi! Evghenia este o femeie superbă, sensibilă şi o mămică foarte sexy. A venit pe scena X Factor cu multă căldură şi a cucerit juriul.

STIRI

Irina Ionescu, diamantul lui Brenciu: „Meriți mai mult decât un vot, meriți să mă ridic în picioare ori de câte ori cânți!”

acum 4 zile

Irina Ionescu nu-și povestește viața, asta pentru că are un fan cu recomandări de încredere: Omar, câștigătorul Next Star. Înainte să ajungă pe scenă, Omar îl pregătește pe Răzvan de o interpretare incredibilă: „O să te lase mască!”

STIRI

„Ai aur în gât, una dintre cele mai bune voci pe care le-am ascultat”! Prima dragoste a Deliei l-a cucerit pe Ștefan Bănică

acum 4 zile

Fără să vrea, cel mai pașnic și bine dispus rocker pe care l-am văzut vreodată a stârnit discuții aprinse în juriu. „De vină” a fost chiar trecutul său și vocea care l-a cucerit pe Ștefan Bănică!

STIRI

Dani Oţil, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Caută Factorul X astăzi, de la 20:30!

acum 4 zile

Îl vedem în fiecare dimineaţă, pe Antena 1, la "cârma" emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", dar şi în calitate de prezentator al super show-ului "X Factor". Doamnelor şi domnilor: Dani Oţil!

STIRI

Horia Brenciu caută cu lanterna tatuajul din zona lombară a unei concurente de la „X Factor”

acum 5 zile

Atunci când te prezinţi în faţa juraţilor „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, trebuie să fii pregătit pentru orice. A simţit-o pe pielea ei Crina, o concurentă de 27 de ani, din Mangalia

STIRI

S-a întâmplat la „X Factor!” Delia, ciupită de un puşti de 16 ani

acum 5 zile

Atunci când spui X Factor spui emoţie, suspans, adrenalină, tensiune, euforie, muzică, toate reunite într-un adevărat spectacol al căutării noii generaţii de concurenţi pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

STIRI

Dani Oţil a dezlegat misterul şosetelor lui Brenciu

acum 5 zile

Showman-ul Horia Brenciu trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scena „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar fiecare apariţie a sa în cadrul concursului este gândită în cele mai mici detalii alături de echipa de stilişti a emisiunii. Pasionat, printre altele, şi de styling, artistul şi-a pus la dispoziţie o mulţime de obiecte de suflet din garderoba personală, adunate de-a lungul timpului din locurile în care a călătorit.

STIRI

Ştefan Bănică, Delia şi Horia Brenciu, muţi de uimire la vederea lui Mini Răzvan şi a lui Mini Dani! Juraţii, asaltaţi de întrebările micuţilor!

acum 5 zile

La doar câteva zile de la desemnarea mini sosiilor matinalilor, aceştia şi-au intrat "în pâine". Siguri pe ei şi cu acelaşi şarm ca şi prezentatorii emisiunii, cei doi prichindei au stat de vorbă cu juraţii emisiunii "X Factor".

STIRI

Incredibil! S-a întâmplat pe scena „X Factor”! Delia, faţa în faţă cu prima ei dragoste

acum 5 zile

Factorul surpriză este de cele mai multe ori ingredientul-cheie al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar asta au simţit-o pe pielea lor nu doar concurenţii, ci şi juraţii concursului.

STIRI

Delia şi Horia Brenciu au făcut un show de nota 1000 la "Acces Direct"! Nu i-ai mai văzut niciodată aşa

acum 5 zile

Doar ei ştiu să facă o asemenea atmosferă! Juraţii Horia Brenciu şi Delia ne-au încântat cu o apariţie de zile mari în cadrul emisiunii "Acces Direct".

STIRI

Uddi a lansat un clip INCENDIAR! Ioana Anuţa i-a transmis un mesaj emoţionant: "Talentul lui e pe cale să facă BOOM"

acum 5 zile

Au venit pe scena X Factor cu multă încredere, au făcut show şi au devenit iubiţi şi admiraţi de mii de oameni. Uddi şi Ioana Anuţa sunt doi tineri extrem de talentaţi şi dornici să facă muzică bună.

STIRI

Hoopa! Diva Delia îi ameninţă pe ceilalţi juraţi X Factor! "E rândul meu"

acum 5 zile

Cei trei juraţi X Factor sunt artişti profesionişti, iar spectacolele lor sunt aşteptate cu sufletul la gură de mii de oameni. Ei bine, superba Delia le-a pregătit o surpriză uriaşă fanilor.

STIRI

Ştefan Bănică a îndeplinit visul unei doamne, după 26 de ani

acum 6 zile

Super show-ul de la Antena 1, „X Factor”, dovedeşte în ediţia difuzată mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, că atunci când crezi cu adevărat, orice se poate întâmpla

STIRI

Horia Brenciu, cel mai aprig duşman al ţigărilor! Vezi momente inedite din culisele show-ului X Factor

acum 6 zile

În timpul audiţiilor X Factor, unde au venit mii de concurenţi dornici să-şi etaleze talentul, Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu au avut parte de momente de neuitat, emoţionante, dar şi foarte amuzante.

STIRI

Kapushon face senzație pe YouTube! Vezi videoclipul la noua piesă, „O șosea din Europa”

acum 7 zile

După ce a amuzat juriul cu piesa lui hit, „Frățică, dă-ți o bucățică”, Kapushon s-a întors în forță pe YouTube. Cântărețul a lansat o nouă piesă cu Buz, al cărei videoclip puteți să-l vedeți deja pe platforma video!

STIRI

Spectacolul căutării continuă la Antena 1! Noi voci extraordinare i-au captivat pe juraţii „X Factor” în cea de-a patra ediţie a super show-ului

acum 11 zile

Noi concurenţi au încercat aseară să dea visurilor lor o scenă în cadrul super show-ului „X Factor”, de la Antena 1. Diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică s-au instalat confortabil din nou în fotoliile de juraţi şi au savurat spectacolul căutării, bucurându-se alături de publicul spectator de o mulţime de momente inedite, vesele sau de-a dreptul hilare. Telespectatorii au fost şi aseară alături de „X Factor”, în minutul de aur de la 23.19, Antena 1 înregistrând 17,9 puncte de rating şi o cotă de piață de 46,8 procente la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 urban.

STIRI

Bănică și-a găsit nașul! Tâmplarul cu atitudine de milioane i-a făcut „Surprize, Surprize”: „Ești URIAȘ, ești FANTASTIC!”

acum 11 zile

Toate ca toate dar unul ca el nu am mai văzut. Tâmplar de profesie, cu afaceri în timpul liber și spectacole „mici”, Lucian l-a dat gata pe Ștefan cu o dedicație de milioane!

STIRI

Sorina Rostaş este un ÎNGER! A cântat din inimă şi l-a făcut pe Horia Brenciu să plângă! "M-ai hipnotizat"

acum 11 zile

O cheamă Sorina, are 14 ani şi vine din Oradea. Deşi este doar un copil, are un talent desăvârşit, iar emoţiile pe care le transmite sunt pur şi simplu incredibile.

STIRI

MI-NU-NAT! Adina Răducan a ridicat sute de oameni în picioare! "Ai tot ce-ţi trebuie pentru concursul ăsta"

acum 11 zile

E frumoasă foc, are un zâmbet cuceritor, iar vocea este arma sa secretă. Adina Răducan a venit la X Factor cu încredere şi a făcut un spectacol de zile mari!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »