STIRI

Marea Finală X Factor, LIDER DE AUDIENŢĂ! Românii au petrecut a doua zi de Crăciun pe Antena 1

acum 34 zile

După o seară în care emoțiile s-au ținut lanț, finalișții au scos la iveală cele mai bune interpretări ale lor și s-au întrecut pe ei înșiși, publicul a considerat că Adina Răducan este cea care deține Factorul X și merită să câștige competiția.

STIRI

Drumul unei ÎNVINGĂTOARE, de la audiţii şi până în marea finală! Aşa a arătat EVOLUŢIA Adinei Răducan la X Factor

acum 34 zile

La 15 ani, a păşit cu emoţie pe scenă şi a devenit cea mai tânără concurentă din istoria X Factor, show-ul care ţi-a arătat, luni la rând, că e MAI MULT DECÂT VOCE! După zeci de momente emoţionante, tensionate, amuzante sau spectaculoase, Adina Răducan a reuşit să intre în inimile telespectatorilor şi a câştigat marele premiu de 100.000 de euro

STIRI

La doar 16 ani, ADINA RĂDUCAN CÂȘTIGĂ AL PATRULEA SEZON X FACTOR! Horia Brenciu, MENTORUL NOROCOS!

acum 34 zile

Finala X Factor 2014 este o premieră din toate punctele de vedere! Surpriza cea mare a venit cu siguranță de la câștigătoarea serii, micuța lui Brenciu, Adina Răducan!

STIRI

Miza e mai mare ca niciodată! Două voci excepționale se duelează: Alexandra vs Adina! VOTEAZĂ!

acum 35 zile

Pentru prima dată în istoria X Factor România, două fete au rămas în finala super show-ului. Pe de o parte, Adina, susținută de mentorul Horia Brenciu, pe de altă parte, Alexandra Crișan, sprijinită de mentorul Ștefan Bănică. Alegerea nu a fost niciodată mai grea...

STIRI

Nu mai e cale de întoarcere! Publicul a DECIS! Alexandra și Adina se luptă pentru titlul de CÂȘTIGĂTOARE X FACTOR 2014

acum 35 zile

Fenomenal! În această seară, pentru titlul X Factor, se bat două fete! Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o premieră X Factor România! Trupa 69 și Alessio au fost trimiși acasă de public

STIRI

N-a sunat niciodată un colind mai frumos! Adina ne face inima să tresară în finala X Factor

acum 35 zile

Horia Brenciu a plusat încă o dată pe sensibilitatea Adinei înainte de votare. Al doilea cântec al fetei de 16 ani a fost un colind plin de emoție, în română!

STIRI

În 3 e întotdeauna mai bine! Delia și trupa 69 fac din „Prietena ta” CAPODOPERĂ!

acum 35 zile

Cocoon și Maria au dat lovitura încă o dată! Cei doi au format un trio excelent cu Delia pe scena X Factor, ducând piesa „Prietena ta” la un nou nivel!

STIRI

Alessio a dovedit că le poate face pe toate! Italianul a cântat în ROMÂNĂ o piesă plină de dragoste, „Oameni”

acum 35 zile

Alessio luptă cu toate armele din dotare pentru a câștiga marele premiu! Italianul a „spus ultimul cuvânt” din această seară în limba română, pe melodia lui Aurelian Andreescu!

STIRI

„Mulțumesc pentru că mi-ai înnobilat piesa”! Vals, romantism, voci unice: Ștefan Bănică și Alexandra, „Strânge-mă în brațe”

acum 35 zile

Nu se completează mentor și concurent mai bine decât Ștefan Bănică și Alexandra Crișan. Acest lucru a fost evident în finala X Factor, când cei doi au cântat ca unul „Strânge-mă în brațe”, piesa juratului!

STIRI

N-au fost niciodată la duel! Trupa 69 improvizează DEMENȚIAL pe „Te pup, pa-pa”

acum 35 zile

Nebunii din trupa 69 - Pisi aka Cocoon și Maria - au rupt scena pe melodia lui J.Yolo, „Te pup, pa-pa”!

STIRI

Cel mai SENSIBIL DUET al serii - Adina și Horia Brenciu! Momentul care l-a făcut pe jurat să PLÂNGĂ necontrolat!

acum 35 zile

A venit rândul lui Horia Brenciu să-și pună în valoare concurenta. „Mi-e dor de tine” a Mălinei Olinescu a fost piesa perfectă pentru o fată sensibilă și inocentă ca Adina Răducan!

STIRI

Laura Stoica, la X Factor! „Mai frumoasă” și mai spectaculoasă ca niciodată, Alexandra îl aduce în pragul lacrimilor pe Ștefan!

acum 35 zile

Alexandra a ales o piesă care ar trebui să răsune în inima tuturor fetelor: „Mai frumoasă”. Prima oară ați auzit-o la microfonul Laurei Stoica, acum, pe scena X Factor!

STIRI

Este NOAPTEA PREMIERELOR! Delia și Alessio Paddeu, în DUET și în LIMBA ITALIANĂ, cântă „Meravigliosa creatura”

acum 35 zile

Marea finală X Factor a început! Luptătoarea Delia este hotărâtă ca finalistul 2014 să fie tot unul dintre învățăceii ei. Înarmată ca într-un război al stelelor, Delia pornește ultima gală din acest sezon cu italianul Alessio Paddeu!

STIRI

Finaliștii X FACTOR răspund la întrebări! Uite ce li se pregătește fanilor!

acum 35 zile

Finaliștii de la X Factor au dat niște interviuri incredibile înainte de marea finală.

STIRI

Poveşti incredibile de viaţă ale finaliştilor "X Factor"! Dovada că show-ul înseamnă "Mai mult decât voce"

acum 37 zile

Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea finală live a super show-ului „X Factor”, difuzată chiar în a doua zi de Crăciun, de la 20:30, la Antena 1, finală ce îi aduce pentru ultima oară pe scenă pe cei patru norocoşi Adina Răducan, Alexandra Crişan, Alessio Paddeu şi Trupa 69.

STIRI

Le curge muzica prin vene! Natalia Selegean, Ioana Anuţa şi alţi artişti de la X Factor au colindat oamenii la metrou

acum 37 zile

Bucureştii au avut parte de o surpriză deosebită din partea artiştilor X Factor şi prietenilor săi. Natalia Selegean, Ioana Anuţa, Alexandra Ruge, Alexandrina Gheorghiţă, Tudor Toduţ, Emanuel Bighe şi Cătălin Stelian au colindat oamenii de la metrou şi le-au urat din toata inima: "Sărbători fericite"!

STIRI

El este câștigătorul GALEI LIVE 3! Uite cum să câştigi un smartphone 4G cu un simplu VOT!

acum 37 zile

A treia gală live s-a terminat cu 4 finaliști și... un câștigător norocos! Uite cine a câștigat un smartphone!

STIRI

Pregătirile sunt în toi pentru marea finală live „X Factor”, vineri, de la 20:30! "Totul depinde de public şi de gusturile lui!"

acum 37 zile

Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea finală live „X Factor”, difuzată vinerea aceasta, în a doua zi de Crăciun, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru telespectatori.

STIRI

Nu l-ai mai văzut niciodată aşa pe Horia Brenciu! Juratul X Factor, alături de tatăl său, într-o fotografie de pus în ramă

acum 37 zile

Fără doar şi poate, Crăciunul este o sărbătoare sfântă, se petrece în mijlocul familiei, iar juraţii X Factor nu se abat de la această regulă.

STIRI

Hoopa! Cum petrec juraţii „X Factor” de sărbători şi ce aşteptări au de la noul an: "Fac şedinţa anuală cu nebunii mei"

acum 37 zile

Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea finală live „X Factor”, difuzată vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru juraţii, deveniţi mentori pe parcursul galelor live.

STIRI

Spectacol peste hotare! O româncă a câștigat trofeul X Factor Ungaria, după ce a uimit juriul cu vocea sa

acum 38 zile

Românii fac show atât în țară, cât și peste hotare. Ne-a dovedit-o Andreea Toth, o româncă ce a reușit să cucerească trofeul X Factor Ungaria.

STIRI

Vedetele îşi susţin preferaţii în MAREA FINALĂ LIVE X Factor,VINERI, 26 decembrie!

acum 38 zile

Cu emoţii mai mari ca oricând, cei patru finalişti ai show-ului, Alexandra Crișan, Adina Răducan, Trupa 69 și Alessio Paddeu îşi vor disputa trofeul X Factor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro! Dan Negru, Nicolai Tand, Lora și Dragoș Udilă îi susțin!

STIRI

Nicoleta Nucă, vocea pe care o ții minte mult timp! Interpretare de excepție, LIVE, la "Neatza": ”It's man's man's world”

acum 39 zile

Ne-a încântat cu interpretări memorabile, a făcut spectacol pe scena X Factor, însă drumul ei în competiție s-a oprit. Nicoleta Nucă vă rămâne, fără dubiu, în atenție noastră mult timp de acum încolo.

STIRI

Nicoleta Nucă și Sergiu Braga, primele mărturii după eliminare: "Experiența X Factor a însemnat enorm"

acum 39 zile

Nebunia X Factor va ajunge în curând la final, iar parcursul concurenților a fost unul inedit. Dar pentru că se strâng rândurile, Nicoleta Nucă și Sergiu Braga au fost eliminați din concurs, în urma voturilor voastre.

STIRI

Alexandra Crişan, Adina Răducan, Trupa 69 şi Alessio merg în MAREA FINALĂ "X Factor"

acum 41 zile

După o seară plină de emoţii, voturile publicului au stabilit numele celor patru finalişti care se vor bate pentru marele premiu X Factor

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »