STIRI

Craioveni, vreți să petreceți sâmbăta cu ei? Jurații Delia și Horia Brenciu vor fi ÎMPREUNĂ, la Sala Polivalentă!

acum 16 zile

Îi adorați de când sunt jurați la X Factor? Atunci, nu trebuie să ratați întâlnirea cu ei, sâmbăta aceasta, la Sala Polivalentă din Craiova!

STIRI

Hoopaaa! Horia Brenciu, invitat acasă de una dintre concurentele „X Factor”! Cine a avut atâta curaj?

acum 16 zile

Atunci când decizi să participi la un show de mare anvergură, cum este X Factor, trebuie să ţii cont de toate detaliile, pentru că juraţii punctează tot.

STIRI

Cea mai tare piesă a momentului, pe scena X Factor! Jurata Delia a fost cea mai încântată

acum 16 zile

La audiţiile X Factor din acest an, mii de concurenţi au fost în stare de orice pentru a impresiona juriul. Au venit cu speranţe mari, emoţii uriaşe şi cu multă încredere în propriile forţe.

STIRI

Surpriză de proporţii la X Factor! Oana Zăvoranu, printre concurenţi?

acum 16 zile

Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

STIRI

Florin Ristei, rol principal în “Fantoma de la Operă”: “Am deja emoții legate de premieră”

acum 17 zile

Florin Ristei va urca pentru prima oară pe scena Teatrului de Operetă și Muzical „Ion Dacian” din București, în una dintre cele mai de succes producții de divertisment din toate timpurile, musicalul „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, în care va deține un rol principal.

STIRI

Așteptarea a luat sfârșit! Horia Brenciu și Delia au lansat ”Inima nu vrea” VEZI ACUM VIDEOCLIPUL

acum 17 zile

Jurații X Factor au pus notă de la notă și au scos o piesă care sigur va rupe toate topurile în perioada imediat următoare. ”Inima nu vrea” sună excelent și are un videoclip pe măsură

STIRI

VIDEO din culise! Mâine dimineață, puteți asculta ÎN PREMIERĂ piesa juraților Horia Brenciu și Delia, „Inima nu vrea”!

acum 18 zile

Mai sunt câteva ore până veți putea asculta, pentru prima dată, piesa juraților noștri dragi, Horia Brenciu și Delia - „Inima nu vrea!”

STIRI

Andreea Berecleanu i-a îndeplinit visul lui Rafaelo Varga! Observatorul orei 19 a fost preferatul românilor

acum 18 zile

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor” este unul dintre cele mai emoţionante din concurs. Nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, aşa că lacrimile l-au doborât încă de la primii paşi pe scena super show-ului.

STIRI

Toată România s-a îndrăgostit de Rafaelo Varga şi de povestea sa! "Acces Direct" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

acum 18 zile

Deşi are doar 16 ani, sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus. Greu încercat de viaţă, crescut la casa de copii, lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor.

STIRI

Detalii picante din viaţa lui Alex Maţaev, finalistul X Factor! "Am patru mari iubiri"

acum 18 zile

A trecut un an de când Alex Maţaev făcea un super show pe scena X Factor, în sezonul al treilea. Vocea sa specială ne-a cucerit pe loc, iar de zâmbetul ştrengăresc nici nu mai e cazul să vorbim.

STIRI

Alexandra Crişan, fata care a bulversat o ţară întreagă! "Lacrimile nu mi-au dat pace. A fost sublim!"

acum 18 zile

Pe scena X Factor întâlnim voci extraordinare, talente deosebite, oameni sensibili, frumoşi, dar şi poveşti emoţionante. Este şi cazul Alexandrei Crişan, o concurentă care a impresionat mii de oameni.

STIRI

Rafaelo Varga iubește muzica si pe Andreea Berecleanu. A învățat să se exprime corect de la Observator

acum 19 zile

Rafaelo a cântat o melodie celebră. Cum am ajuns să te iubesc. La emisiunea X Factor, Ştefan Bănică a plâns. Copilul a crescut într-un orfelinat şi a învăţat să vorbească româneşte corect, uitându-se în fiecare seară la Observator.

STIRI

Rafaelo Varga are și calități de moderator tv! Concurentul X Factor i-a dat legătura, în direct, Andreei Berecleanu

acum 19 zile

Pentru a treia oară în Capitală, pofta lui Rafaelo de a experimenta lucruri noi este din ce în ce mai mare. Şi pentru că orice băiat şi-a dorit măcar o dată în viaţă să conducă, tânărul a fost pus în postura de a manevra volanul unei maşini de karting!

STIRI

A crescut printre străini, dar talentul i-a adus lumea la picioare: ”Răzvan de la Neatza m-a invitat în familia lui”

acum 19 zile

Are doar 16 ani, însă sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus. Tot ce îşi doreşte este să aibă o carieră şi să lupte pentru visul lui, deşi nu are parte de căldură din partea unei familii.

STIRI

Rafaelo, lupta unui băiat singur pe lume! Cel are l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă a fost aruncat la un coș de gunoi

acum 19 zile

Durerea, dar şi ambiţia l-au adus pe Rafaelo Varga pe scena show-ului X Factor. Abandonat de mamă, Rafaelo şi-a trăit viaţa prin mai multe centre de plasament până a ajuns la unul stabil în Satu Mare.

STIRI

Ți-a plăcut cum a interpretat melodia Oanei Sârbu? Trebuie să asculți piesa Dianei Brescan: „Sunt bogată”!

acum 19 zile

Înainte să vină la audițiile X Factor, Diana Brescan a lansat o piesă cu Augustin Zare - „Sunt bogată”. Nu, nu vorbește despre bani, ci despre lucrurile care o fac să se simtă cu adevărat împlinită!

STIRI

Galerie FOTO: Lady in Red cu mult Factor X! Dorina Vasilașco, fata care l-a impresionat pe Ștefan Bănică, arată DEMENȚIAL

acum 19 zile

Din secunda în care apare în faţa ta, pur şi simplu străluceşte şi nu-ţi poţi lua privirea de la ea. Şi juraţii X Factor au păţit la fel, pentru că s-au holbat minute în şir la ea

STIRI

Rafaelo Varga a cucerit-o pe Andreea Berecleanu! Iată mesajul emoţionant pe care îl transmite prezentatoarea Observatorului

acum 19 zile

Rafaelo Varga este exemplul perfect că ambiţia şi perseverenţa îţi pot schimba viaţa. A ales să vină pe scena X Factor, în faţa celor trei juraţi, iar talentul său i-a topit instantaneu.

STIRI

Moment unic la Neatza! Rafaelo Varga, concurentul care a cucerit toată România, le-a pregătit fanilor o surpriză uriaşă

acum 19 zile

Din secunda în care a păşit pe scena X Factor, a devenit cunoscut de milioane de oameni, iar emoţiile pe care le-a transmis l-au făcut chiar şi pe Ştefan Bănică să plângă.

STIRI

VIDEO: Ţi se ridică părul pe mâini! Chris Rene, gunoierul care are lumea întreagă la picioare! A făcut furori la X Factor USA

acum 19 zile

Are talent cu carul, are ritmul în sânge, iar versurile parcă îi curg prin vene. Povestea lui Chris Rene a impresionat milioane de oameni şi i-a cucerit definitiv.

STIRI

Ăsta e HITUL ANULUI! "Frăţică, dă-mi o bucăţică" a făcut senzaţie la X Factor! Kapushon eşti BETON

acum 22 zile

Din această seară, topurile muzicale au fost aruncate în aer! Uitaţi de toate melodiile pe care le consideraţi cele mai tari, abia acum auziţi HIT-ul ANULUI. Doamnelor, domnilor, pregătiţi-vă pentru MAI MULT DECÂT VOCE

STIRI

Nu le au cu glumele ca Pat și Patachon, dar sunt PERFECȚI la pian și microfon! Black & White, cel mai bun grup de până acum

acum 22 zile

Unde-i pianul? Unde-i pianul? Asta a fost întrebarea care a zdruncinat sănătatea psihică a echipei X Factor la o audiție. Doi băieți din Slobozia aveau neapărat nevoie de el - dacă era să facă show. Și, Doamne, cum au mai făcut!

STIRI

Octavian Broşteanu i-a umplut ochii de lacrimi lui Ştefan Bănică! "Eşti EXCEPŢIONAL! Te felicit din toată inima"

acum 22 zile

Când ai doar 15 ani, cânţi despre dragostea vieţii tale şi reuşeşti să-l faci pe Ştefan Bănică să se ridice în picioare şi să-ţi spună că l-ai emoţionat, atunci trebuie să ai un talent URIAŞ

STIRI

Iubeşte rock'n'roll-ul, lumea îl strigă ELVIS şi povestea e de SUCCES! Da, Sergiu, şi freza ta ne place

acum 22 zile

E mândru că Ştefan Bănică i-a dat un SHARE pe Facebook, dar mai bucuros pare atunci când lumea îl compară cu Elvis. Ei, uşor, se referă la look, dar băiatul de OPTSPREZECEANI (vezi, Ştefan, ştim şi noi) le zice bine şi din voce

STIRI

Dorina Vasilaşco, bruneta de care Ştefan Bănică s-a îndrăgostit definitiv! "M-ai fascinat! Asta caut la X Factor"

acum 22 zile

Din secunda în care apare în faţa ta, pur şi simplu străluceşte şi nu-ţi poţi lua privirea de la ea. Şi juraţii X Factor au păţit la fel, pentru că s-au holbat minute în şir la ea.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »