STIRI

Jurații se bat pe el! Frumușel foc, mini Ristei a cucerit-o (mai ales) pe Delia: „Poți cânta fabulos de frumos!”

acum 21 zile

Îl mai țineți minte pe Ristei când era mic, în trupa Amicii? Dacă nu, e suficient să-l vedeți pe Radu ca să vă amintiți de el. Frumușel foc, puștiul de 14 ani a venit hotărât să-i facă „zob” pe jurați!

STIRI

În muzică, poți face totul: clarinet, cor, interpretare SOLO! Vova a smuls 3 de DA: „Mi-ai făcut seara mai frumoasă”!

acum 21 zile

Vova e un băiat liniștit, din Chișinău. Dirijor de cor, întotdeauna cu un diapazon la el, visează să-și facă propriul cor într-o zi... și să demonstreze apropiaților că poate cânta o piesă menită pentru o voce de femeie: „Titanium”!

STIRI

Alyanna Lu, o păpuşică extrem de sexy! A venit cu "pupici pufoşi" şi a uimit juriul! "Eşti foarte dulce"

acum 21 zile

Fără doar şi poate, Alyanna Lu este o apariţie spectaculoasă! A venit însoţită de doi băieţi cu botniţă, iar costumaţia sa e ruptă din desenele japoneze.

STIRI

Trebuie să vezi asta! Horia Brenciu a obligat o concurentă să semneze că se lasă de fumat

acum 21 zile

Atunci când decizi să te prezinţi în faţa celui mai dur juriu al momentului, trebuie să fii pregătit pentru orice, iar asta au simţit-o pe pielea lor concurenţii celui de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

STIRI

Horia Brenciu a făcut un duet de zile mari cu o concurentă X Factor! "Mi-ai răscolit amintiri, sentimente"

acum 21 zile

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

STIRI

Diva Delia, cucerită de un "legumar"! L-a pus chiar să-şi dea tricoul jos

acum 21 zile

Emoţiile puternice şi trăirile extraordinare sunt doar câteva dintre sentimentele care îi încearcă pe concurenţii X Factor atunci când se află în faţa divei Delia, a showmanului Brenciu şi a rock-starului Bănică şi nu de puţine ori se întâmplă ca acestea să treacă şi în rândul juraţilor.

STIRI

Moment SENZAŢIONAL pe scena X Factor! Horia Brenciu, în LACRIMI din cauza unei concurente

acum 21 zile

Super show-ul X Factor înseamnă mai mult decât voce! Ai nevoie de ambiţie, talent, prezenţă scenică şi sensibilitate, iar cei care au venit la audiţii sunt convinşi că le au pe toate.

STIRI

Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013, este în al nouălea cer! Are două motive uriaşe de sărbătoare

acum 21 zile

Toată lumea îl ştie pe Florin Ristei de când era un puşti simpatic, blond, îndrăzneţ, care cânta despre "Dana". Dar vremurile alea au apus, el s-a transformat într-un artist desăvârşit, iar în 2013 a câştigat X Factor.

STIRI

Super concurs! Recunoaşte concurentul X Factor 2014 şi poţi câştiga un premiu special

acum 21 zile

Eşti fan al show-ului şi ai urmărit spectacolul impresionant de pe scena X Factor? Atunci trebuie neapărat să participi!

STIRI

Mai e puțin și își împlinește visul! Ce spuneți - are Rafaelo stofă de reporter?

acum 22 zile

„Cântă frumos, vorbeşte frumos, dar mai ales gândeşte frumos!” - asta e părerea pe care Andreea Berecleanu și-a făcut-o despre Rafaelo Varga când concurentul X Factor a vizitat-o în redacția Observator. Băiatul cu voce de aur pare să aibă toate ingredientele necesare pentru a-și împlini visul - să devină prezentator de televiziune!

STIRI

Craioveni, vreți să petreceți sâmbăta cu ei? Jurații Delia și Horia Brenciu vor fi ÎMPREUNĂ, la Sala Polivalentă!

acum 22 zile

Îi adorați de când sunt jurați la X Factor? Atunci, nu trebuie să ratați întâlnirea cu ei, sâmbăta aceasta, la Sala Polivalentă din Craiova!

STIRI

Hoopaaa! Horia Brenciu, invitat acasă de una dintre concurentele „X Factor”! Cine a avut atâta curaj?

acum 22 zile

Atunci când decizi să participi la un show de mare anvergură, cum este X Factor, trebuie să ţii cont de toate detaliile, pentru că juraţii punctează tot.

STIRI

Cea mai tare piesă a momentului, pe scena X Factor! Jurata Delia a fost cea mai încântată

acum 22 zile

La audiţiile X Factor din acest an, mii de concurenţi au fost în stare de orice pentru a impresiona juriul. Au venit cu speranţe mari, emoţii uriaşe şi cu multă încredere în propriile forţe.

STIRI

Surpriză de proporţii la X Factor! Oana Zăvoranu, printre concurenţi?

acum 22 zile

Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

STIRI

Florin Ristei, rol principal în “Fantoma de la Operă”: “Am deja emoții legate de premieră”

acum 23 zile

Florin Ristei va urca pentru prima oară pe scena Teatrului de Operetă și Muzical „Ion Dacian” din București, în una dintre cele mai de succes producții de divertisment din toate timpurile, musicalul „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, în care va deține un rol principal.

STIRI

Așteptarea a luat sfârșit! Horia Brenciu și Delia au lansat ”Inima nu vrea” VEZI ACUM VIDEOCLIPUL

acum 23 zile

Jurații X Factor au pus notă de la notă și au scos o piesă care sigur va rupe toate topurile în perioada imediat următoare. ”Inima nu vrea” sună excelent și are un videoclip pe măsură

STIRI

VIDEO din culise! Mâine dimineață, puteți asculta ÎN PREMIERĂ piesa juraților Horia Brenciu și Delia, „Inima nu vrea”!

acum 24 zile

Mai sunt câteva ore până veți putea asculta, pentru prima dată, piesa juraților noștri dragi, Horia Brenciu și Delia - „Inima nu vrea!”

STIRI

Andreea Berecleanu i-a îndeplinit visul lui Rafaelo Varga! Observatorul orei 19 a fost preferatul românilor

acum 24 zile

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor” este unul dintre cele mai emoţionante din concurs. Nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, aşa că lacrimile l-au doborât încă de la primii paşi pe scena super show-ului.

STIRI

Toată România s-a îndrăgostit de Rafaelo Varga şi de povestea sa! "Acces Direct" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

acum 24 zile

Deşi are doar 16 ani, sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus. Greu încercat de viaţă, crescut la casa de copii, lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor.

STIRI

Detalii picante din viaţa lui Alex Maţaev, finalistul X Factor! "Am patru mari iubiri"

acum 24 zile

A trecut un an de când Alex Maţaev făcea un super show pe scena X Factor, în sezonul al treilea. Vocea sa specială ne-a cucerit pe loc, iar de zâmbetul ştrengăresc nici nu mai e cazul să vorbim.

STIRI

Alexandra Crişan, fata care a bulversat o ţară întreagă! "Lacrimile nu mi-au dat pace. A fost sublim!"

acum 24 zile

Pe scena X Factor întâlnim voci extraordinare, talente deosebite, oameni sensibili, frumoşi, dar şi poveşti emoţionante. Este şi cazul Alexandrei Crişan, o concurentă care a impresionat mii de oameni.

STIRI

Rafaelo Varga iubește muzica si pe Andreea Berecleanu. A învățat să se exprime corect de la Observator

acum 25 zile

Rafaelo a cântat o melodie celebră. Cum am ajuns să te iubesc. La emisiunea X Factor, Ştefan Bănică a plâns. Copilul a crescut într-un orfelinat şi a învăţat să vorbească româneşte corect, uitându-se în fiecare seară la Observator.

STIRI

Rafaelo Varga are și calități de moderator tv! Concurentul X Factor i-a dat legătura, în direct, Andreei Berecleanu

acum 25 zile

Pentru a treia oară în Capitală, pofta lui Rafaelo de a experimenta lucruri noi este din ce în ce mai mare. Şi pentru că orice băiat şi-a dorit măcar o dată în viaţă să conducă, tânărul a fost pus în postura de a manevra volanul unei maşini de karting!

STIRI

A crescut printre străini, dar talentul i-a adus lumea la picioare: ”Răzvan de la Neatza m-a invitat în familia lui”

acum 25 zile

Are doar 16 ani, însă sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus. Tot ce îşi doreşte este să aibă o carieră şi să lupte pentru visul lui, deşi nu are parte de căldură din partea unei familii.

STIRI

Rafaelo, lupta unui băiat singur pe lume! Cel are l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă a fost aruncat la un coș de gunoi

acum 25 zile

Durerea, dar şi ambiţia l-au adus pe Rafaelo Varga pe scena show-ului X Factor. Abandonat de mamă, Rafaelo şi-a trăit viaţa prin mai multe centre de plasament până a ajuns la unul stabil în Satu Mare.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »