STIRI

Barbie de România rupe tăcerea! A mărturisit ce părere are despre Florin Răduţă şi Xenia, finaliştii X Factor 2015

acum 208 zile

Invitată la Star Matinal, de la Antena Stars, pentru a promova noua ei piesă, Barbie de România a făcut câteva mărturisiri inedite.

STIRI

Neluţu Trandafir, fost concurent X Factor, a trecut pe lângă moarte din nou! A scăpat ca prin minune dintr-un accident cumplit

acum 209 zile

Povestea lui Neluţu Trandafir pare desprinsă dintr-un scenariu de film. În urmă cu 26 de ani, a suferit un accident cumplit şi a rămas paralizat, fiind într-un scaun cu rotile. Astăzi, un alt accident, pe acelaşi drum, era să-l ucidă...

STIRI

Primele declaraţii ale artiştilor din trupa Bravissimo după Finala X Factor: "Mulţumim lui Dumnezeu pentru cele mai frumoase clipe..."

acum 209 zile

Datorită talentului incontestabil, cei nouă magnifici din trupa Bravissimo au făcut mii de români să plângă în timpul show-ului X Factor, devenind cunoscuţi în toată ţara. Deşi nu au câştigat marele premiu, sunt fericiţi şi mulţumiţi că au ajuns atât de departe.

STIRI

Trupa B52 își surprinde fanii pe final de an! Cei trei au lansat PRIMA piesă din cariera lor!

acum 213 zile

Cei din trupa B52 nu au reușit să câștige X Factor, dar se pare că succesul le surâde!

STIRI

"Am rămas traumatizat, nu știu ce e cu mine!" Ce s-a întâmplat cu Florin Răduță după finala X Factor

acum 213 zile

Nu este ușor să fii câștigătorul marelui premiu X Factor, motiv pentru care prima reacția a oricui este aceea de uimire totală. Florin Răduță nu face nici el excepție

STIRI

Florin Răduță despre Nicoleta Nucă: "A fost..." Mesajul de mii de like-uri a uimit fanii!

acum 213 zile

Florin Răduță este un concurent împlinit. Este marele finalist, câștigător și posesor de X Factor, iar pentru parcursul tău are numeroase persoane cărora trebuie să le mulțumească

STIRI

Un jurat FINALIST! Ștefan Bănică a transmis un mesaj de mulțumire extrem de emoționant!

acum 213 zile

Nimic nu poate fi mai îmbucurător pentru un mentor X Factor decât un concurent câștigător. Unde mai pui faptul că Ștefan s-a bucurat de o finală decisă între doi dintre concurenții antrenați de el

STIRI

Delia își ține fanii în tensiune! Acestea sunt primele imagini direct de la filmările noului său clip - Gura ta!

acum 213 zile

Jurata X Factor ne surprinde de fiecare dată în mod plăcut cu hit-uri și videoclipuri spectaculoase

STIRI

Declaraţia emoţionantă a Xeniei Chitoroagă după Finala X Factor 2015: "S-a terminat primul capitol din cariera mea muzicală"

acum 214 zile

O adolescentă de doar 14 ani, din Republica Moldova, a reuşit să cucerească o ţară întreagă cu interpretarile sale de pe scena X Factor. Vorbim despre Xenia Chitoroagă, eleva care a fost la un pas să câştige marele premiu din acest an. Imediat după Finală, concurenta a făcut primele declaraţii.

STIRI

"Eu nu câștigam nici la pufuleții cu surprize...!" Reacția CÂȘTIGĂTORULUI Florin Răduță este total neașteptată

acum 215 zile

A venit, a cântat și a demonstrat că are factorul X fără să fi luat vreodată lecții de canto. Câștigătorul marelui premiu X Factor a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături printr-un mesaj inedit, postat pe pagina sa de socializare:

STIRI

Florin Răduță a câștigat cel de-al cincilea sezon X Factor

acum 215 zile

Povestea Cenușăresei a devenit realitate duminică seara la X Factor: băiatul simplu care a visat să cucerească scena, diamantul neșlefuit din concursul de la Antena 1 – cum a fost supranumit – Florin Răduță și-a trăit visul și a primit cel mai frumos cadou de Crăciun: marele premiu al celui de-al cincilea sezon X Factor.

STIRI

Concursul Podcast Voting X-Factor a ajuns la final! Cine a câștigat Opelul Astra, marele premiu oferit de show-ul de talente de la Antena 1

acum 215 zile

Câștigătorii concursului Podcast Voting X-Factor din marea finală sunt:

STIRI

A votat şi a avut noroc! El e cel care a câştigat noul Opel Astra în Marea Finală X Factor

acum 216 zile

Stoica Emanoil, din Alexandria, şi-a votat concurentul preferat din finala X Factor şi a câştigat noul Opel Astra.

STIRI

Florin Răduţă este marele câştigător al show-ului X Factor! Visul său a devenit realitate: "Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat"

acum 216 zile

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.

STIRI

Explozie de energie şi mult talent! Baletul Furnix Team a încins atmosfera în Marea Finală X Factor

acum 216 zile

Special pentru Marea Finală X Factor, dansatorii din baletul Furnix Team au pregătit o coregrafie deosebită, cu multă energie, culoare şi voie bună.

STIRI

Doar ei au mai rămas! Florin Răduţă şi Xenia Chitoroagă se luptă cu toate armele pentru marele premiu X Factor de 100.000 de euro

acum 216 zile

După o seară tensionată, în care emoţiile şi speranţele au plutit în aer, Florin Răduţă şi Xenia Chitoroagă au reuşit să adune cele mai multe voturi din partea publicului şi să ajungă la un pas de marele premiu.

STIRI

Au fost la un pas de victorie, dar nu au avut noroc! Trupele Bravissimo şi B52 au fost eliminate de public

acum 216 zile

Deşi au dat tot ce au avut mai bun pe scenă şi s-au luptat pentru a-şi îndeplini visul, trupele Bravissimo şi B52 au fost eliminate, drumul lor la X Factor fiind la final.

STIRI

Da, mamă, ne placeee! Carla's Dream şi Delia au pregătit o surpriză pentru Marea Finală X Factor

acum 216 zile

Pentru Delia şi Carla's Dream, 2015 a fost un an perfect din punct de vedere profesional. Au lansat hit după hit, au cucerit toate topurile şi au bătut recorduri.

STIRI

Cuvintele sunt de prisos! "Duetul" dintre Bravissimo şi Horia Brenciu merită valuri de aplauze: "A fost foarte emoţionant"

acum 216 zile

Au avut doar două zile la dispoziţie să repete pentru show-ul din Marea Finală X Factor, dar au reuşit să pună în scenă un moment perfect. Artiştii din trupa Bravissimo şi Horia Brenciu s-au "jucat" cu emoţiile publicului...

STIRI

Efectul "piele de găină" s-a activat datorită lor! Florin Răduţă şi Ştefan Bănică au uimit juriul: "Sunteţi nebuni amândoi"

acum 216 zile

Nu a avut nicio oră de canto în spate atunci când a venit la preselecţiile X Factor, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă până în Marea Finală X Factor. Florin Răduţă a trăit emoţii unice pe scenă, alături de Ştefan Bănică, într-un duet memorabil.

STIRI

"Pleacă, mâine o să-mi treacă"! Războiul dintre Xenia Chitoroagă şi Cornel de la Vunk a încântat publicul: "Vocea ta sună foarte bine pe rock"

acum 216 zile

El - un artist cu o experienţă impresionantă în lumea muzicii. Ea - o adolescentă cu suflet cald şi o voce specială. Împreună au făcut spectacol şi au demonstrat că talentul nu ţine cont de vârstă sau pregătire.

STIRI

Dragostea pentru muzică i-a adus împreună! Lora şi B52, spectacol cu factor X şi multă energie

acum 216 zile

Hiturile formaţiei ABBA au răsunat pe scena X Factor datorită trupei B52 şi a frumoasei Lora. Sub îndrumarea lui Horia Brenciu, concurenţii şi jurata show-ului "Next Star" s-au "jucat" cu vocile şi au încins atmosfera.

STIRI

Aşa mentor, aşa elevă! Xenia Chitoroagă şi Ştefan Bănică au făcut spectacol pe o piesă nemuritoare: "Eşti preferata mea"

acum 216 zile

Mândru că frumoasa Xenia e în echipa lui, Ştefan Bănică a ştiut să îi pună în evidenţă calităţile vocale şi să o ajute să strălucească. Emoţiile au fost transmise, sensibilitatea s-a simţit din prima secundă, aşa că interpretarea celor doi va rămâne în istoria show-ului X Factor!

STIRI

Asta înseamnă spectacol! Horia Brenciu şi B52, într-un duet demn de Marea Finală X Factor

acum 216 zile

Ce poate să fie mai frumos decât să vezi mentorul şi elevii săi pe aceeaşi scenă?! Horia Brenciu şi trupa B52 s-au pregătit intens pentru momentul din Marea Finală X Factor şi au făcut sala să cânte odată cu ei.

STIRI

Vocilor lor nu au sunat niciodată atât de bine! Umăr la umăr, Florin Răduţă şi Nicoleta Nucă au făcut boxele să vibreze

acum 216 zile

Două voci foarte bune şi mult factor X! Nicoleta Nucă şi Florin Răduţă şi-au pus pe tavă sufletul şi talentul şi au ridicat publicul în picioare.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Best of youtube - sezonul 5
Vezi mai multe »