STIRI

Punct ochit, punct lovit! Incomparabilul Goaie cântă în... ȚIGĂNEȘTE „Jelem, Jelem”

acum 50 zile

Cristi Goaie e plin de... surprize! Nu a cântat în română sau în engleză ci... rromani!

STIRI

Adina Răducan știe cum să facă față unei provocări! Cântă PERFECT piesa lui Emeli Sande

acum 50 zile

De la sensibilitate la forță, de la note joase la note înalte, Adina le ia pe toate perfect! Nu e de mirare că Nicoleta și Alexandra, fetele din grupa lui Ștefan, o consideră o rivală redutabilă, deși este mai mică decât ele!

STIRI

Niciun juriu fără rockstaaar! Ștefan Bănică l-a lăsat în locul său pe legenda rock, Cristi Minculescu!

acum 50 zile

Se putea altfel?! Ștefan Bănică l-a lăsat în locul său pe legenda rock-ului românesc, Cristi Minculescu, cel care a făcut istorie an după an cu Iris!

STIRI

Aplaudați cu ei! Cel mai mare grup muzical cu factor X cântă... „Happy”!

acum 50 zile

Singura dată când toți concurenții cântă împreună, înainte să iasă „măcel” pe scena X Factor? În deschiderea galei live cu numărul 2, grupele, concurenții +20 și sub 20 cântă...„Happy”!

STIRI

Mega surpriză la X Factor! În a doua gală live, apare un invitat-surpriză în juriu

acum 50 zile

Se strâng rândurile la „X Factor” şi nu mai e loc pentru nicio greşeală. În cea de-a doua gală a super show-ului, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, cei nouă concurenţi rămaşi în lupta pentru marele premiu în valoare de 100 000 de euro vor trebui să convingă nu doar juriului, ci şi publicul că locul lor este pe scenă.

STIRI

Delia Matache va dubla vocea lui Cameron Diaz în pelicula „Annie”, în cinematografe din 26 decembrie

acum 51 zile

Fără îndoială, Delia Matache este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Jurata îndrăgitului show „X Factor” a acceptat provocarea de a dubla vocea cunoscutei actriței Cameron Diaz, în Annie, o aventură muzicală plină de învățăminte pentru toți cei implicați.

STIRI

Nicoleta Nucă, imobilizată pe scena „X Factor” în prima gală live

acum 53 zile

De Moș Nicolae, atât concurenții, cât și cei trei jurați ai super show-ului „X Factor” au trecut prin emoții duse la cote maxime și asta pentru că în prima gală live a emisiunii X Factor scena a fost luată cu asalt de cei mai buni 4 concurenți ai fiecărui antrenor, gala impunându-se ca lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban

STIRI

Cristi și Alex, rivali pe scena X Factor şi fraţi în viaţa de zi cu zi

acum 54 zile

Au făcut senzaţie la X Factor cu vocile lor, dar sunt în competiţie deşi sunt fraţi de sânge. Cristian Goaie şi Alexandru Florea poartă nume diferite, însă au în comun pasiunea pentru muzică.

STIRI

Miruna Buză, Monica Sannino și R-Twins, primele gânduri după eliminarea de la X Factor

acum 54 zile

Concurenții care au părăsit show-ul X Factor după prima Gală LIVE au venit, luni, la Neatza, acolo unde au discutat despre lucrurile trăite în competiția ce oferă Mai Mult Decât Voce

STIRI

De Crăciun, ne colindă Natalia Selegean! În noul videoclip, sexy poliţista de la X Factor apare alături de soţul său

acum 54 zile

Luna decembrie este cea mai frumoasă perioadă a anului şi datorită colindelor. Cele mai frumoase urări şi emoţii sunt prinse în cântecele dedicate sărbătorilor, iar Natalia Slegean îi întreabă pe români dacă primesc cu colindatul.

STIRI

De Moş Nicolae, publicul urban s-a uitat la Antena 1! X Factor, lider de audienţă

acum 56 zile

Prima gală live a show-ului X Factor, difuzată de Moș Nicolae, la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban. Pe parcusul celor 5 ore de emisie, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură prestațiile concurenților de la X Factor.

STIRI

Câştigătorul GALEI LIVE! Intră şi TU în COMPETIŢIE! Câştigă un smartphone 4G cu un simplu VOT!

acum 56 zile

Prima gală X Factor şi-a ales câştigătorul concursului prin SMS. Premiul oferit este un iPhone, ce va merge la Elena Georgescu în vârstă de 44 de ani, din Bucureşti.

STIRI

Alex Florea şi Miruna Buză, într-un duel ce ne-a ţinut cu sufletul la gură! Talent, forţă, ambiţie şi spectacol de nota 1000

acum 56 zile

Cei patru concurenţi din echipa rock-star-ului Ştefan Bănică au făcut un show incendiar pe scena X Factor, iar publicul a decis cine a strălucit cel mai mult şi cine intră la duel.

STIRI

Miruna Buză este concurenta surpriză a lui Ştefan Bănică! Glasul ei de privighetoare îţi dă fiori

acum 56 zile

Cu siguranţă o mai ţineţi minte pe Miruna Buză, concurenta cu o voce impecabilă, incredibilă, care i-a lăsat pe cei trei juraţi cu gura căscată la audiţiile X Factor.

STIRI

Dumnezeule, o minunăţie! Nicoleta Nucă a reuşit să facă cel mai SPECTACULOS moment din prima gală live

acum 56 zile

E frumoasă de pică, are un zâmbet cuceritor, iar Dumnezeu i-a oferit un dar nepreţuit, datorită căruia o să ajungă un star internaţional: o voce fabuloasă.

STIRI

Alexandru Florea, starul din echipa lui Ştefan Bănică! După o asemenea interpretare, toate fetele din România s-au topit de dragul lui

acum 56 zile

Este sexy, are o atitudine misterioasă, are încredere în propriile forţe, iar atunci când începe să cânte, te cucereşte cât ai spune "talent".

STIRI

Alexandra Crişan are un dar DIVIN, iar interpretarea din prima gală live este dovada clară! "Mă ridic în picioare în faţa ta"

acum 56 zile

Din secunda în care a păşit pe scena X Factor, Alexandra Crişan a fermecat pe toată lumea. Are un timbru special, o voce caldă, sensibilă, care transmite emoţie şi iubire.

STIRI

Duel tensionat între trupele R-Twins şi Contrast! Au ieşit scântei, iar spectacolul a fost la superlativ

acum 56 zile

După ce trupele conduse de jurata Delia au oferit un spectacol de neuitat pe scena X Factor, a venit momentul să aflăm cine va merge mai departe.

STIRI

Alessio Paddeu este concurentul surpriză al Deliei! Interpretarea sa îţi taie respiraţia

acum 56 zile

Odată cu schimbarea regulamentului, juraţii au putut să îşi aleagă un concurent surpriză cu care să meargă în galele live, iar în cazul Deliei vorbim despre Alessio Paddeu.

STIRI

Asta înseamnă FACTORUL X! Trupa 69, spectacol de zile mari cu hip hop şi voci speciale

acum 56 zile

Cocoon Kills şi Maria sunt doi concurenţi cărora le curge factorul X prin vene, s-au născut pentru muzică şi scenă, iar spectacolul pe care l-au făcut în prima gală live e dovada cea mai bună.

STIRI

Trupa Contrast, combinaţia perfectă între beatbox şi voce puternică! Merită toate aplauzele din lume

acum 56 zile

Se potrivesc de minune, arată foarte bine împreună, sunt tare simpatici, iar de talent nici nu mai e cazul să vorbim.

STIRI

Trupa R-Twins, demonstraţie de energie şi talent! Nu ai cum să nu îi îndrăgeşti pe cei doi fraţi

acum 56 zile

Sunt doi, sunt gemeni, sunt veseli, amuzanţi, energici şi emană bună dispoziţie prin toţi porii. Doamnelor şi domnilor, truuuupa R-Twins!

STIRI

Primul duel al serii, în echipa lui Horia Brenciu: Monica Sannino şi Cristian Goaie! Cristian merge mai departe!

acum 56 zile

Cei patru concurenţi din echipa lui Horia Brenciu au pregătit un spectacol de neuitat, presărat cu emoţii din plin, iar acum a sosit timpul deciziilor finale.

STIRI

Sergiu Braga este CONCURENTUL SURPRIZĂ ales de Horia Brenciu! Nu l-ai mai auzit niciodată cântând aşa

acum 56 zile

Prima oară când a venit pe scena X Factor, Sergiu Braga a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Staţi să vedeţi ce a făcut de această dată!

STIRI

Ce putere, ce sentimente, ce voce! Adina Răducan a strălucit pe scenă şi ne-a încântat sufletul

acum 56 zile

Chiar dacă are doar 15 ani, Adina Răducan este dovada că talentul uriaş stă în "sticluţe" mici.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »