MARTI, 12 IANUARIE 2016

Florin Răduţă vs. câştigătorii X Factor din alte ţări, într-o "bătălie" strânsă! Care e preferatul tău?

Indiferent că vorbim despre România, Australia, Italia, Ucraina sau orice altă ţară, X Factor înseamnă talent, multă muncă, ambiţie şi un show grandios. An de an, emisiunea lansează artişti valoroşi, speciali, care reuşesc să transmită emoţiile dincolo de camerele de filmat.

În 2015, în România, Florin Răduţă a câştigat marele premiu, după o luptă foarte strânsă cu Xenia Chitoroagă, iar povestea sa de viaţă este dovada perfectă că X Factor înseamnă mai mult decât voce!

VEZI AICI cum a cântat Răduţă la audiţii!

Iată care au fost câştigătorii X Factor 2015 în Australia, Marea Britanie, Ucraina, Noua Zeelandă şi Italia!

X Factor 2015 în Marea Britanie: Louisa Johnson

La 18 ani, Louisa a primit cel mai frumos cadou cu ocazia majoratului: marele premiu din al doisprezecelea sezon X Factor. Ba mai mult, artista născută în Essex a bătut recordul pentru cea mai tânără câştigătoare a show-ului din Marea Britanie.

X Factor 2015 în Australia: Cyrus Villanueva

Cyrus are 19 ani şi a cucerit juriul X Factor din Australia cu naturaleţea şi inocenţa pe care le transmite atunci când e pe scenă.

X Factor 2015 în Italia: Giosada

Giosada (26 de ani) a câştigat al nouălea sezon X Factor din Italia şi şi-a lansat deja primul single: "Il rimpianto di te".

X Factor 2015 în Ucraina: Konstantin Bocharov

Blond, cu ochi albaştri şi o atitudine de star, Konstantin a ajuns la inima doamnelor şi domnişoarelor din toată ţara şi a reuşit să pună mâna pe marele trofeu.

X Factor 2015 în Noua Zeelandă: Beau Monga

Beau are 21 de ani şi susţine că adoră muzica lui Michael Jackson şi a lui James Brown, cei doi artişti fiind preferaţii săi. În marea finală a celui de-al doilea sezon X Factor din Noua Zeelandă, cântăreţul a ridicat publicul în picioare cu piesa "Kind and Queen", scrisă chiar de el.

Da like paginii noastre de Facebook AICI

COMENTARII

STIRI

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bãnicã Jr. pornesc în cãutarea factorului X. Audiţiile cu juriu X Factor sunt în plinã desfãşurare

acum 12 ore

Un nou sezon al super show-ului „X Factor” revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Dupã ce caravana „X Factor” a strãbãtut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României a sosit momentul marii întâlniri cu noua generaţie de juraţi.

STIRI

Carla’s Dreams, sărutat de o concurentă la audițiile X Factor

acum 12 ore

Surprizele se țin lanț la audițiile X Factor care se desfășoară zilele acestea la Palatul Copiilor din Capitală. Și nu e vorba doar de surprize muzicale, pentru că jurații au parte uneori și de prezențe de-a dreptul explozive pe scenă.

STIRI

Din 25 iulie, încep audițiile cu juriul X Factor

acum 6 zile

Un nou sezon al super show-ului „X Factor” revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă, cea a preselecţiilor s-a încheiat la Bucureşti, după ce caravana X Factor a străbătut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României.

STIRI

Premieră de vară! Horia Brenciu, juratul X Factor, are cel mai vesel si nebun videoclip: "Do what you like"

acum 12 zile

Bucurie, talent, distracție și un strop de nebunie! Sunt ingredientele care definesc cel mai bine noul videoclip semnat Horia Brenciu & HB Orchestra.

STIRI

”Bebe călătorește cu mami”. Familia Nicoletei Nucă are un nou membru

acum 14 zile

 De câteva zile, familia Nicoletei Nucă s-a mărit cu un nou membru. Dacă nu ești vreun specialist, atunci, la prima vedere, îți va fi destul de greu să-ți dai seama dacă-i cățel sau pisică, dar fosta semifinalistă de la X Factor ne-a explicat rapid cum stau...

Best of youtube - sezonul 5
Vezi mai multe »