MARTI, 12 IANUARIE 2016

Florin Răduţă vs. câştigătorii X Factor din alte ţări, într-o "bătălie" strânsă! Care e preferatul tău?

Indiferent că vorbim despre România, Australia, Italia, Ucraina sau orice altă ţară, X Factor înseamnă talent, multă muncă, ambiţie şi un show grandios. An de an, emisiunea lansează artişti valoroşi, speciali, care reuşesc să transmită emoţiile dincolo de camerele de filmat.

În 2015, în România, Florin Răduţă a câştigat marele premiu, după o luptă foarte strânsă cu Xenia Chitoroagă, iar povestea sa de viaţă este dovada perfectă că X Factor înseamnă mai mult decât voce!

VEZI AICI cum a cântat Răduţă la audiţii!

Iată care au fost câştigătorii X Factor 2015 în Australia, Marea Britanie, Ucraina, Noua Zeelandă şi Italia!

X Factor 2015 în Marea Britanie: Louisa Johnson

La 18 ani, Louisa a primit cel mai frumos cadou cu ocazia majoratului: marele premiu din al doisprezecelea sezon X Factor. Ba mai mult, artista născută în Essex a bătut recordul pentru cea mai tânără câştigătoare a show-ului din Marea Britanie.

X Factor 2015 în Australia: Cyrus Villanueva

Cyrus are 19 ani şi a cucerit juriul X Factor din Australia cu naturaleţea şi inocenţa pe care le transmite atunci când e pe scenă.

X Factor 2015 în Italia: Giosada

Giosada (26 de ani) a câştigat al nouălea sezon X Factor din Italia şi şi-a lansat deja primul single: "Il rimpianto di te".

X Factor 2015 în Ucraina: Konstantin Bocharov

Blond, cu ochi albaştri şi o atitudine de star, Konstantin a ajuns la inima doamnelor şi domnişoarelor din toată ţara şi a reuşit să pună mâna pe marele trofeu.

X Factor 2015 în Noua Zeelandă: Beau Monga

Beau are 21 de ani şi susţine că adoră muzica lui Michael Jackson şi a lui James Brown, cei doi artişti fiind preferaţii săi. În marea finală a celui de-al doilea sezon X Factor din Noua Zeelandă, cântăreţul a ridicat publicul în picioare cu piesa "Kind and Queen", scrisă chiar de el.

Da like paginii noastre de Facebook AICI

COMENTARII

STIRI

Răzvan şi Dani au căutat factorul X de la înălţime! Oare l-au şi găsit printre nori?

acum 12 zile

Un nou sezon al super show-ului X Factor revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă, cea a preselecţiilor s-a încheiat la Bucureşti, după ce caravana X Factor a străbătut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României. Mii de kilometri străbătuţi, mii de concurenţi înscrişi şi zeci de ore de preselecţii sunt doar câteva dintre coordonatele preselecţiilor pentru cel de-al şaselea sezon „X Factor”, ce va debuta în toamnã la Antena 1.

STIRI

A investit în sentimente și este "Cel mai sărac milionar"! UDDI, fostul concurent X Factor, dă lovitura: Ascultă LIVE piesa care se anunță hit!

acum 21 zile

Uddi, nume de scenă! Dragoș Udilă, în bulețin! Prezență scenică, talent pe scena X Factor, câteva coveruri și o colaborare de excepție cu Randi. Pe scurt, aceasta este povestea lui.

STIRI

Delia lanseaza online al patrulea episod din show-ul Welcome to Deliria

acum 32 zile

Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica, o serie de 5 episoade din mega-concertul sustinute la Sala Palatului. Primele 3 episoade din show-ul "Welcome to Deliria" sunt online si au adunat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube. Astazi, artista lanseaza episodul cu numarul 4, iar ultimul episode va fi lansat luni (30 mai), ora 12.

STIRI

Ultima şansă! Pe 21, 22 şi 23 mai - Caravana X Factor ajunge în Bucureşti

acum 38 zile

Dupã ce a strãbãtut ţara în lung şi în lat, în cãutarea celor mai talentaţi concurenţi, caravana “X Factor” face mâine, 21 mai, ultima sa oprire, în Bucureşti.

STIRI

Fuerza Bruta – celebrul show de pe Broadway – vine în România în luna Decembrie – Delia, invitatul special, va performa alaturi de ei

acum 39 zile

Fuerza Bruta vine în România în luna decembrie pentru patru spectacole incredibile. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra în atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată în viață

Best of youtube - sezonul 5
Vezi mai multe »