MARTI, 19 NOIEMBRIE 2013

PAOLO LAGANA. Italianul cu aplecare spre muzică

Paolo Lagana  


Macaronar cu acte în regulă. Din Padova. 26 de ani, homosexual declarat.

PAOLO LAGANA, 26 de ani

Este concurentul cel mai controversat de la X Factor. Nu a avut nicio problemă în a-și dezvălui sexualitatea. La 13-14 ani, a descoperit că este gay. Și de atunci, normal, nu a avut nicio prietenă. A venit în România pentru a-și urma visul, privește viața ca pe o aventură și-și trăiește povestea, la puterea X.

Unii îl acuză, alții îl acceptă. El le mulțumește tuturor.

COMENTARII

STIRI

Andrei Leonte a lansat o nouă piesă! Ascultă şi tu "Care pe care"

acum 15 ore

Andrei Leonte asteapta un copil cu actrita Victoria Raileanu in noul sau videoclip - Care pe care. De fapt, acesta este finalul fericit al clipului, dupa ce ii vedem pe protagonisti certandu-se pe tot parcursul lui in mijlocul unei case construite intr-un ring de box.

STIRI

Nicoleta Nucă e dovada că X Factor schimbă vieţi! Fosta concurentă a încins atmosfera cu hitul "Nu sunt", la Antena Stars

acum 1 zile

E frumoasă foc, are carismă, e profesionistă, iar de talent nici nu mai e cazul să vorbim. Nicoleta Nucă a reuşit să ajungă la inimile fanilor cu hitul "Nu sunt".

STIRI

Leya D, fostă concurentă X Factor, pregătită să cucerească topurile! Ascultă "Am 1000 de motive", o super piesă lansată la Neatza

acum 1 zile

Drumul ei în lumea muzicii a început la X Factor, acolo unde a vrut să demonstreze că are talent. Şi a reuşit din plin! Leya D a muncit, a învăţat, iar acum îşi lansează primul ei single: "Am 1000 de motive."

STIRI

O imagine de colecție! Ozana Barabancea și Horia Brenciu, acum 9 ani: „El mi-a marcat viața”

acum 6 zile

În 2006, el era puțin mai tânăr și la fel de energic, ea, la fel de frumoasă daaar... blondă! Vorbim de juratul nostru, Horia Brenciu, și talentata Ozana Barabancea!

STIRI

Ștefan Bănică, juratul X Factor, spectacol de vis în comedia excepțională "Desculț în parc"

acum 8 zile

Comedia de succes "Desculţ în parc", în regia lui Ştefan Bănică, se va juca la Bucureşti luni, 23 martie, la Cinema Patria.

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »