MARTI, 19 NOIEMBRIE 2013

PAOLO LAGANA. Italianul cu aplecare spre muzică

Paolo Lagana  


Macaronar cu acte în regulă. Din Padova. 26 de ani, homosexual declarat.

PAOLO LAGANA, 26 de ani

Este concurentul cel mai controversat de la X Factor. Nu a avut nicio problemă în a-și dezvălui sexualitatea. La 13-14 ani, a descoperit că este gay. Și de atunci, normal, nu a avut nicio prietenă. A venit în România pentru a-și urma visul, privește viața ca pe o aventură și-și trăiește povestea, la puterea X.

Unii îl acuză, alții îl acceptă. El le mulțumește tuturor.

În fiecare VINERI vezi "X FACTOR" Sezonul 4 - de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

“Acces Direct” a fost lider incontestabil de audienţă! Sergiu Braga, mărturisiri emoţionante în emisiunea Simonei Gherghe

acum 4 ore

Concurentul „X Factor” care l-a determinat pe rock-starul Bănică să arunce cu scaunul de la masa juriului, Sergiu Braga, ascunde o poveste de viaţă incredibilă.

STIRI

Dani Oţil, întrebare surprinzătoare: „Dacă eu o să ajung foarte bătrân şi foarte sărac, iar tu foarte bogată, promiţi să ai grijă de mine?”

acum 6 ore

Prezentatorul emisiunilor „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „X Factor”, de la Antena 1, haiosul matinal Dani Oţil, îşi face deja planuri pentru bătrâneţe, deşi nu se află nici pe departe în apropierea venerabilei vârste. Vedeta Antenei 1 i-a lăsat fără cuvinte pe colegii săi din culisele super show-ului „X Factor” atunci când i-a adresat o întrebare surprinzătoare unei tinere concurente ce le mărturisise că are planuri mari în viaţă, vrând să ajungă vedetă la Hollywood. „Dacă eu o să ajung foarte bătrân şi foarte sărac, iar tu foarte bogată, promiţi să ai grijă de mine?”, a întrebat-o matinalul pe tanăra concurentă „X Factor”, care a şi promis că aşa va face.

STIRI

AGONIA l-a făcut să descopere că are O VOCE DIVINĂ! Sergiu Braga s-a trezit din comă cu un har incredibil

acum 6 ore

A început să cânte de durere. Nu este o glumă, ci este povestea lui Sergiu Braga, tânărul de la Chişinău care a intrat în comă în urma unui accident cumplit de motor, iar atunci când s-a trezit și-a descoperit un har incredibil.

STIRI

Bruce de la „Dansează printre stele” a ajuns în baletul emisiunii X Factor UK

acum 1 zile

Telespectatorii Antena 1 l-au putut admira în primele două ediții ale emisiunii „Dansează printre stele”, iar acum Bruce își vede un alt vis implinit: după selecții extrem de riguroase a fost ales să facă parte din baletul emisiunii X Factor din Marea Britanie

STIRI

Juratul Horia Brenciu, spectacol fără egal! Publicul a fost în delir

acum 3 zile

Horia Brenciu e plin de viaţă, mereu energic şi nu ştie sensul cuvântului monotonie. Face spectacol de fiecare dată când urcă pe scenă.

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »