VINERI, 30 AUGUST 2013

Primul superstar X Factor Australia: Un pusti de 14 ani i-a adus pe jurati in pragul lacrimilor

Jai Waetford a debutat la X Factor Australia cu o melodie nu tocmai usoara, "Different Worlds", a lui Jes Hudak. Inarmat cu o chitara clasica in mana, Justin Bieber de Australia (cum a fost numit de internauti) a lasat audienta masca cu interpretarea sa emotionanta.

Baiatul de 14 ani a depasit toate asteptarile, iar unul dintre jurati, Ronan Keating, i-a cerut sa cante si o melodie din repertoriul sau.

Auditia l-a facut pe Ronan sa il declare "cel mai bun din istoria X Factor", "un superstar", in timp ce Dannii Minogue si Redfoo abia s-au stapanit sa isi ascunda lacrimile de emotie.

În 19 SEPTEMBRIE, vezi MAREA PREMIERĂ "X Factor" sezonul 4 - de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Răzvan şi Dani, prezentatorii X Factor, într-o ipostază inedită! Mustaţa e piesa de rezistenţă

acum 14 ore

Weekend-ul acesta, Bucureştiul a îmbrăcat haine de sărbătoare, pentru că aniversează 555 ani de când Vlad Ţepeş i-a semnat "certificatul de naştere".

STIRI

Ştefan Condrea, numit şi OMUL ORCHESTRĂ, despre ce înseamnă X Factor pentru el

acum 17 ore

A păşit pe scena X Factor cu cele mai mari emoţii din viaţa sa. Îi era foarte teamă de eşec, însă momentul pe care l-a pregătit i-a lăsat cu gura căscată pe cei trei juraţi.

STIRI

Interviu în exclusivitate cu Monica Sannino, fata care a emoţionat o ţară întreagă! "Vreau să câştig X Factor"

acum 18 ore

Emoţionantă, incredibilă, bulversantă. Monica Sannino a venit pe scena X Factor cu o energie molipsitoare, dar ascunde o poveste impresionantă.

STIRI

Zi specială pentru Horia Brenciu! Întreaga familie a juratului X Factor sărbătoreşte!

acum 1 zile

În lumina reflectoarelor, Horia Brenciu este strălucitor, energic, pus pe şotii, dar şi foarte elegant. Acasă, în schimb, este... tată. Acesta e cel mai important rol din viaţa sa.

STIRI

Interviu în EXCLUSIVITATE cu Sergiu Braga, motociclistul cu VOCE DE AUR de la "X Factor"

acum 1 zile

Fără îndoială, Sergiu Braga a fost cea mai mare surpriză din prima ediţie a noului sezon X Factor. Deşi a fost la un pas de moarte, din cauza unui accident cu motocicletă, nu s-a lăsat doborât, iar acum cucereşte mii de oameni.

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »