DUMINICA, 10 NOIEMBRIE 2013

Ramona aduce romantismul pe scena X Factor: ,,Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu”

Are aproape 19 ani – 70 de ani, împreună cu Bittman, cum bine subliniază juratul. Ea - înaltă, brunetă, frumoasă şi cu un zâmbet cuceritor; el – “visător, romantic”. Cel puţin, la prima vedere. Delia, însă, îl ştie mai bine pe domnul Dan: “Mie mi se pare că ştie ce vrea”. Ei bine, oare o vrea pe studentă la X Factor?

Depinde de voce şi de melodie. I se cere o piesă a capella. Tânăra nu mizează pe melodii clasice, din repertoriul străin, preferă ceva mai autohton şi nu face rău deloc. “Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu...” – melodia Laurei Stoica încălzeşte inimile celor din sală. Alegerea îl surprinde şi pe Cheloo şi îi câştigă bunăvoinţa.

Domnul Dan şi Delia nu au nevoie să asculte mai mult. Cheloo o mai ţine pe jar dar zâmbetul sau nu înşală, de această dată – şi el are de dat un DA. Să vedem dacă ajunge în bootcamp!

În 19 SEPTEMBRIE, vezi MAREA PREMIERĂ "X Factor" sezonul 4 - de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Vineri, de la 20:30, începe "X Factor"! Delia a lansat un videoclip incendiar! "Pe aripi de vânt" a întrecut toate aşteptările

acum 2 ore

În urmă cu câteva zile, Delia ne anunţa că ne-a pregătit o surpriză de zile mari, iar fanii au aşteptat cu sufletul la gură să vadă despre ce este vorba.

STIRI

Horia Brenciu anunță premiera X Factor... pe note muzicale! Vezi prima ediție a supershow-ului vineri, de la ora 20.30!

acum 12 ore

X Factor sezonul 4 este la o aruncătură de băț! Premiera supershow-ului are loc vinerea aceasta, de la ora 20.30. Cei mai entuziasmați sunt, desigur, jurații care v-au trimis invitația de a le fi aproape în fiecare seară... pe note muzicale!

STIRI

Vineri, de la 20:30, începe "X Factor"! Juratul Ştefan Bănică, despre reţeta succesului: "Caut un adevărat artist"

acum 17 ore

Numărătoarea inversă pentru cel mai nou sezon al show-ului "X Factor" a pornit. Vineri, de la 20:30, pe Antena 1, va începe un adevărat spectacol, plin de suspans, emoţii, tensiune, bucurie şi clipe de neuitat.

STIRI

Vineri, de la 20:30, începe "X Factor"! Natalia Selegean s-a transformat într-o adevărată divă! Ascultă cel mai nou single al ei

acum 1 zile

În urmă cu doi ani, pe scena "X Factor" păşea Natalia Selegean, o femeie puternică, extrem de sexy, cu încredere în propriile forţe. A cucerit o ţară întreagă cu talentul său, iar aplauzele au început să curgă în valuri.

STIRI

„Pentru prima oară în televiziune, am avut o reacție total incontrolabilă!” Vezi la ce s-a referit Ștefan Bănică, vineri, 20.30, în sezonul 4 X Factor!

acum 1 zile

Juratul Ștefan Bănică a vorbit la Observator despre relația sa cu Horia Brenciu și Delia, cea mai surprinzătoare audiție din viața lui și cu ce surprize vine noul sezon X Factor!

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »