DUMINICA, 10 NOIEMBRIE 2013

Ramona aduce romantismul pe scena X Factor: ,,Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu”

Are aproape 19 ani – 70 de ani, împreună cu Bittman, cum bine subliniază juratul. Ea - înaltă, brunetă, frumoasă şi cu un zâmbet cuceritor; el – “visător, romantic”. Cel puţin, la prima vedere. Delia, însă, îl ştie mai bine pe domnul Dan: “Mie mi se pare că ştie ce vrea”. Ei bine, oare o vrea pe studentă la X Factor?

Depinde de voce şi de melodie. I se cere o piesă a capella. Tânăra nu mizează pe melodii clasice, din repertoriul străin, preferă ceva mai autohton şi nu face rău deloc. “Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu...” – melodia Laurei Stoica încălzeşte inimile celor din sală. Alegerea îl surprinde şi pe Cheloo şi îi câştigă bunăvoinţa.

Domnul Dan şi Delia nu au nevoie să asculte mai mult. Cheloo o mai ţine pe jar dar zâmbetul sau nu înşală, de această dată – şi el are de dat un DA. Să vedem dacă ajunge în bootcamp!

COMENTARII

STIRI

CINCI ZILE PÂNĂ LA AUDIȚIILE DE LA CRAIOVA! Decizie RADICALĂ: Flavia renunță la Neatza și se înscrie la X Factor

acum 1 ore

Dimineaţa a început în forţă astăzi pentru matinalii Răzvan şi Dani, care s-au arătat extrem de surprinşi de vestea pe care le-a transmis-o, în direct, Flavia.

STIRI

Delia, schimbare totală de look! Niciodată nu ai mai văzut-o aşa! Fanii sunt foarte încântaţi

acum 19 ore

De-a lungul timpului, frumoasa Delia a ştiut să ne surprindă mereu cu super piese, ţinute extravagante şi transformări cool, dar de data aceasta a întrecut toate aşteptările.

STIRI

VIDEO: Ștefan Bănică, invitatul celor de la Proconsul, în piesa ”Aici cu mine”! Îți place cum sună?

acum 3 zile

Juratul X Factor a acceptat cu mare drag învitația celor de la Proconsul, iar colaborarea a adus o piesă nouă, care în mod sigur va ajunge în topuri

STIRI

Doar el putea să păţească aşa ceva! Cocoon Kills a avut parte de o surpriză uriaşă din partea unei admiratoare

acum 4 zile

După ce a cucerit toată România cu talentul său, Cocoon Kills începe să "guste" celebritatea. La propriu! Fostul concurent X Factor a avut parte de un gest neaşteptat din partea unei domnişoare.

STIRI

Florin Ristei, în urmă cu 26 de ani, într-o imagine de colecţie! Iată fotografia în care nu ai cum să îl recunoşti

acum 6 zile

Are un talent special, carismă, energie cât pentru 100 de vieţi şi e una dintre cele mai bune voci din România. Recent, Florin Ristei le-a făcut o surpriză fanilor şi a scos la iveală o fotografie de poveste.

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »