DUMINICA, 10 NOIEMBRIE 2013

Ramona aduce romantismul pe scena X Factor: ,,Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu”

Are aproape 19 ani – 70 de ani, împreună cu Bittman, cum bine subliniază juratul. Ea - înaltă, brunetă, frumoasă şi cu un zâmbet cuceritor; el – “visător, romantic”. Cel puţin, la prima vedere. Delia, însă, îl ştie mai bine pe domnul Dan: “Mie mi se pare că ştie ce vrea”. Ei bine, oare o vrea pe studentă la X Factor?

Depinde de voce şi de melodie. I se cere o piesă a capella. Tânăra nu mizează pe melodii clasice, din repertoriul străin, preferă ceva mai autohton şi nu face rău deloc. “Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu...” – melodia Laurei Stoica încălzeşte inimile celor din sală. Alegerea îl surprinde şi pe Cheloo şi îi câştigă bunăvoinţa.

Domnul Dan şi Delia nu au nevoie să asculte mai mult. Cheloo o mai ţine pe jar dar zâmbetul sau nu înşală, de această dată – şi el are de dat un DA. Să vedem dacă ajunge în bootcamp!

COMENTARII

STIRI

Ce tip de femeie NU îi place lui Florin Ristei! Câștigătorul X Factor a dezvăluit cum poate fi cucerit

acum 13 ore

Odată cu câştigarea marelui premiu de la show-ul de talente "X Factor", Florin Ristei a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Artistul a dezvăluit la Antena Stars faptul că nu îi plac femeile care fumează.

STIRI

Au reinventat, au schimbat și au creat stiluri noi. Află cine se ocupă de look-ul concurenților X Factor

acum 13 ore

Echipa Manifest susține X Factor din sezonul 2 încoace!Ștefan Ungureanu,Florin Noje și Daniel Putineanu se numără printre stiliștii de la Manifest care își pun amprenta asupra look-ului celor mai talentați concurenți marca X Factor.

STIRI

"Inevitabilul s-a produs..." Horia Brenciu a avut parte de cea mai ciudată experiență a vieții sale!

acum 21 ore

Așa cum ne-a obișnuit, juratul Horia, pus mereu pe șotii, ne-a dezvăluit ceva inedit pe pagina sa de socializare. Acesta a mărturisit că un vis bizar i-a amintit de următorul său concert de la Sala Palatului

STIRI

Neschimbat, chiar și după 25 de ani! Ștefan Bănică Jr. pare să fi descoperit elixirul tinereții

acum 23 ore

Urmărind imaginile din galeria foto ai zice că ambele au fost făcute în același moment. Vă vine să credeți că le despart 25 de ani?

STIRI

Delia, o nouă schimbare de look! Jurata de la X Factor a renunțat la părul verde în favoarea unui stil și mai excentric

acum 1 zile

După ce și-a uimit fanii vopsindu-și podoaba capilară verde, Delia Matache nu s-a oprit aici. Vedeta și-a "vopsit" părul în culorile curcubeului, cu ocazia legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex, în toate statele americane.

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »