DUMINICA, 10 NOIEMBRIE 2013

Ramona aduce romantismul pe scena X Factor: ,,Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu”

Are aproape 19 ani – 70 de ani, împreună cu Bittman, cum bine subliniază juratul. Ea - înaltă, brunetă, frumoasă şi cu un zâmbet cuceritor; el – “visător, romantic”. Cel puţin, la prima vedere. Delia, însă, îl ştie mai bine pe domnul Dan: “Mie mi se pare că ştie ce vrea”. Ei bine, oare o vrea pe studentă la X Factor?

Depinde de voce şi de melodie. I se cere o piesă a capella. Tânăra nu mizează pe melodii clasice, din repertoriul străin, preferă ceva mai autohton şi nu face rău deloc. “Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu...” – melodia Laurei Stoica încălzeşte inimile celor din sală. Alegerea îl surprinde şi pe Cheloo şi îi câştigă bunăvoinţa.

Domnul Dan şi Delia nu au nevoie să asculte mai mult. Cheloo o mai ţine pe jar dar zâmbetul sau nu înşală, de această dată – şi el are de dat un DA. Să vedem dacă ajunge în bootcamp!

În fiecare VINERI vezi "X FACTOR" Sezonul 4 - de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

”EXCEPȚIONAL”! Răvășitor. Impresionant. Emoționant! Nicoleta Nucă, un nou moment special pe scena X Factor

acum 2 ore

”Am senzația că pe scenă îmi cântă un mare artist. Spun foarte rar lucrul ăsta, iar tu meriți clar un scaun”, acestea au fost cuvintele lui Ștefan Bănică la finalul interpretării Nicoletei Nucă. Dumnezeule, cât de bine s-a auzit și simțit ”Say Something”

STIRI

O interpretare care te răscoleşte! Alexandra Crişan l-a făcut să plângă pe Ştefan Bănică: "Emoţia asta e foarte rară"

acum 2 ore

În audiţii, Alexandra Crişan a avut un moment perfect, extrem de emoţionant, cu care a cucerit toată România! Dar staţi să vedeţi cum a fost în etapa Scaunelor...

STIRI

Dorina Vasilaşco e dovada că există femeia PERFECTĂ! Bănică a fost cucerit: "Am un star la microfon"

acum 3 ore

Fără îndoială, Dorina este una dintre cele mai frumoase concurente de pe scena X Factor de anul acesta. Senzuală, sexy, suavă, bruneta a reuşit să vrăjească juriul şi publicul.

STIRI

”Pisy, du-mă unde vrei”! Cocoon Kills și Maria, pariul cel mare al Deliei! Îi pot da cei doi UN ȘOC juratei?

acum 4 ore

”69”, adică Maria și Cocoon Kills, e trupa în care Delia își pune mari speranțe. Vrea să scoată fiara din ”Pisy” și să câștige X Factor 2014 cu un grup

STIRI

Nu a mai fost loc pentru Divas și Studio 7! La duel, Delia merge cu trupe una și una!

acum 4 ore

Delia a promis că lasă lamentările în spate și le dovedește juraților că se poate face show și performană cu grupurile. Așa a și fost! Jurata a rămas cu 6 trupe una și una care sunt capabile să facă față „armelor” lui Brenciu și Bănică!

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »
Best of youtube
Vezi mai multe »