MIERCURI, 12 DECEMBRIE 2012

Special guest star: Johnny Logan va face show in semifinala X Factor din 16 decembrie

Johnny Logan, invitat special in semifinala X Factor  

Saptamana aceasta, pe scena X Factor va urca celebrul cantaret irlandez Johnny Logan, invitatul special al semifinalei care va fi difuzata duminica, de la 20:30, la Antena 1!

Potrivit managementului artistului, Johnny Logan va sosi in Romania duminica si este nerabdator sa manance din celebrele sarmale traditionale.

Binecunoscutul cantaret si compozitor irlandez se poate mandri cu trei trofee Eurovision. El a castigat de doua ori concursul in calitate de solist, in 1980 si 1987, si a treia oara a obtinut trofeul celui mai popular concurs muzical de pe continent in calitate de compozitor (1992). Pentru performanta sa, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate “Mister Eurovision”.

La cei 58 de ani, artistul stabilit in Australia a lansat peste 15 materiale discografice, iar ultimul album a aparut in 2010.

Emotiile cresc pe scena X Factor, unde au mai ramas doar cinci concurenti in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro, oferit de Orbit.

La “X Factor – Drumul spre finala” vor evolua Ioana Anuta, Natalia Selegean, Tudor Turcu, Dragos Udila dar si trupa RED. Concurentii vor canta cate doua melodii - una din repertoriul international, dar si un cantec romanesc.

Cu o saptamana inainte de marea finala, Antena 1 a pregatit duminica aceasta o editie cu totul speciala, la sfarsitul careia vom afla care vor fi cei trei artisti care se vor lupta pentru titlul X Factor, sezonul 2.

Atat cei cinci finalisti, cat si Johnny Logan promit sa faca show, duminica seara, de la ora 20:30, pe scena X Factor.

În 19 SEPTEMBRIE, vezi MAREA PREMIERĂ "X Factor" sezonul 4 - de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Avem mascote la X Factor? Uite cine „candidează” la post!

acum 21 minute

Printre mii de concurenți nerăbdători să dovedească că au factorul X, am cunoscut și patrupede încântătoare! Una dintre ele ar putea să candideze serios la postul de mascotă X Factor! Competiție are, cu siguranță!

STIRI

Da' halatu, cât e halatu?! Răzvan, așa cum nu l-ai mai văzut, în pauzele de la filmări!

acum 38 minute

Între audiții, jurații și prezentatorii se retrag la masă sau în camera de machiaj. Răzvan, îndeosebi, profită de momentele de relaxare îmbrăcat confortabil și cu telefonul mereu aproape!

STIRI

Melisa Ţolea, eleva care a cucerit inimile juraţilor! "Eşti foarte potrivită pentru X Factor"

acum 1 ore

Chiar dacă are doar 14 ani, Melisa Ţolea este o domnişoară cu multă încredere în propriile forţe. A venit pe scena X Factor fără pic de emoţii, pregătită să dea gata juriul. Şi a reuşit!

STIRI

Răzvan şi Dani, prezentatorii X Factor, într-o ipostază inedită! Mustaţa e piesa de rezistenţă

acum 22 ore

Weekend-ul acesta, Bucureştiul a îmbrăcat haine de sărbătoare, pentru că aniversează 555 ani de când Vlad Ţepeş i-a semnat "certificatul de naştere".

STIRI

Ştefan Condrea, numit şi OMUL ORCHESTRĂ, despre ce înseamnă X Factor pentru el

acum 1 zile

A păşit pe scena X Factor cu cele mai mari emoţii din viaţa sa. Îi era foarte teamă de eşec, însă momentul pe care l-a pregătit i-a lăsat cu gura căscată pe cei trei juraţi.

Toate Da-urile :)
Vezi mai multe »