VIDEO

Ștefan Bănică Jr. și Alexandra Crișan s-au "strâns în brațe" pe ritmuri romantice, într-un duet excepțional!

acum 4 zile

Două voci fabuloase intră în scenă pentru a interpreta cel mai frumos și emoționant duet. Ștefan și Alexandra parcă au vocile croite pentru a cânta împreună

VIDEO

Emoție și lacrimi! Horia Brenciu și Adina Răducan au ridicat publicul în picioare cu duetul lor!

acum 4 zile

Nimic nu poate fi mai trist decât pierderea unei persoane dragi, iar pentru juratul Horia, prietena sa dragă, Mălina Olinescu, a reprezentat o stea a muzicii românești. Din acest motiv, Horia împreună cu Adina Răducan au decis să interpreteze piesa regretatei "Mi-e dor de tine"

VIDEO

SUPER SHOW! Nicoleta Nucă şi-a încântat fanii cu un concert LIVE acustic

acum 4 zile

Nicoleta Nucă a susţinut recent un concert într-un club din Bucureşti, unde şi-a încântat fanii cu un show live de excepţie. Spectatorii au putut auzi varianta acustică a melodiei “Nu sunt”, dar şi super coveruri după hit-uri precum “I Feel Good” sau “Hey Mama”.

VIDEO

Un duet FURTUNOS! Îți mai amintești cum Delia și Florin Ristei au "zburat" pe aripi de vânt?

acum 4 zile

Sunt doi artiști talentați cu care ne mândrim și care au făcut spectacol pe scena de la X Factor. Delia și Florin Ristei ne-au demonstrat atunci că dacă ești un profesionist se poate

VIDEO

Băieții de la Station 4 au lansat melodia „Superstar”! Ascult-o AICI

acum 6 zile

Una dintre trupele formate în urma concursului X Factor, Station 4, a lansat recent o nouă melodie, intitulată „Superstar”.

VIDEO

Oprește-te din ceea ce faci! Trebuie să îl asculți pe italianul-fenomen de la X Factor, care a emoționat audiența până la lacrimi

acum 8 zile

Faceți cunoștință cu Andrea Faustini, un italian care a dat clasă concurenților de la X Factor UK grație talentului său.

VIDEO

Cea mai frumoasă și cuceritoare colaborare! Iată ce s-a întâmplat la filmarea celui mai recent clip Nicoleta Nucă, Inna și Antonia

acum 9 zile

Frumoase - bifat, talentate - bifat, deci cu siguranță cu factorul X. Colaborarea dintre cele trei artiste, Nicoleta Nucă, Antonia și Inna, a fost o surpriză plăcută pentru toți fanii acestora, iar rezultatul live session-ului lor a fost un succes

VIDEO

Așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Răzvan Simion a intrat în pielea lui Ștefan Bănică Jr.

acum 9 zile

Răzvan Simion s-a transformat în juratul X Factor, Ștefan Bănică Jr., și a cântat melodia “Ăsta-s eu” la Neatza.

VIDEO

Foștii concurenți X Factor rup topurile muzicale! Ascultă noua melodie a trupei MAXIM

acum 11 zile

Băieții de la Maxim au dat din nou lovitura! ”Noapte Fără Tine” se numește cel mai nou single al lor și cu siguranță îl vei asculta pe repeat.

VIDEO

EMOȚIONANT! Fanii QUEEN trebuie să vadă asta! Noul Freddie Mercury a cântat chiar alături de legendara trupă pe scena X Factor!

acum 14 zile

Artistul Adam Lambert este cu adevărat norocos! X Factor i-a oferit șansa să-l “înlocuiască” pe regretabilul star rock, Freddie Mercury, și să fie pentru câteva minute solistul trupei Queen.

VIDEO

VIDEO: Senzaţional! Talentul acestui tânăr l-a înmuiat până şi pe cel mai sever jurat de la X Factor

acum 15 zile

Luigiano Paals, un concurent de la ediţia din Marea Britanie a concursului X Factor, i-a cucerit instant cu vocea lui pe membrii juriului.

VIDEO

Prestaţie grandioasă! Interpretul de la X Factor care le-a dat fiori juraţilor

acum 15 zile

Willie Jones, un tânăr de doar 17 ani, i-a uimit pe juraţii emisiunii X Factor cu talentul său.

VIDEO

Whitney Houston, în carne și oase la preselecțiile X Factor! Reacția publicului la o asemenea apariție a fost ULUITOARE!

acum 16 zile

Nu, din păcate nu este vorba despre regretata artistă, pentru că nu ar fi avut nevoie oricum de certificarea talentului său

VIDEO

A impresionat o sală întreagă cu prestația sa! Prima apariție a lui James Arthur a lăsat publicul și juriul cu gura căscată!

acum 18 zile

X Factor aduce în prim plan talentele oamenilor obișnuiți, așa cum și James Arthur a fost încă de la prima audiție. Un tânăr simpatic, de numai 24 de ani, care a venit încrezător, acompaniat de propria chitară și de vocea inconfundabilă

VIDEO

Whitney Houston - "One Moment In Time". Vezi interpretarea Adinei Răducan, la X Factor!

acum 245 zile

În finala X Factor România, sezonul patru, Adina Răducan a cântat melodia interpretată de Whitney Houston - "One Moment In Time".

VIDEO

Adina Răducan a câştigat X Factor Romania!

acum 245 zile

Adina Răducan a câştigat X Factor Romania!

VIDEO

Duel: Adele - "Someone Like You". Vezi interpretarea lui Alexandra Crişan, la X Factor!

acum 245 zile

În finala X Factor România, sezonul patru, Alexandra Crişan a cântat melodia interpretată de Adele - "Someone Like You".

VIDEO

Duel: Whitney Houston - "One Moment In Time". Vezi interpretarea Adinei Răducan, la X Factor!

acum 245 zile

În finala X Factor România, sezonul patru, Adina Răducan a cântat melodia interpretată de Whitney Houston - "One Moment In Time".

VIDEO

Meghan Trainor - All About That Bass. Vezi interpretarea trupei 69, la X Factor!

acum 245 zile

În finala X Factor România, sezonul patru, trupa 69 a cântat melodia interpretată de Meghan Trainor - "All About That Bass".

VIDEO

Lara Fabian - "Adagio". Vezi interpretarea lui Alessio Paddeu, la X Factor!

acum 245 zile

În finala X Factor România, sezonul patru, Alessio Paddeu a cântat melodia interpretată de Lara Fabian - "Adagio".

VIDEO

Casa X Factor

acum 245 zile

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Best of youtube
Vezi mai multe »