MARTI, 13 NOIEMBRIE 2012

Dragos Udila, reticent la trucurile feminine: "Nu voiam sa fiu pensat"

Dragos Udila, asta nu e freza de fermier!  

Nici Dragos Udila nu a fost neglijat de stilisti, chiar daca nu se astepta sa treaca printr-o transformare. El nu le-a dat de furca hair-stilistilor, ci fetelor de la cosmetica.

Cosmeticienele s-au "luptat" putin cu el, pentru ca nu mai fusese pensat pana acum si era reticent la acest truc de infrumusetare: "Pentru prima data am fost pensat. Nu voiam sa fiu pensat pentru ca nu am trecut niciodata printr-o astfel de experienta. M-am simtit foarte bine la manichiura. Sincer, nu m-am asteptat sa fiu vopsit, nici transformat".

COMENTARII

VIDEO

Un clip pentru nostalgici. Ștefan Bănică Jr. "aleargă printre stele" într-un video filmat în timpul unui concert de-al său

acum 2 zile

Pentru cei care nu s-au bucurat de un concert live alături de Ștefan Bănică Jr. aceste imagini pot fi un fel de "teaser", în timp ce aceia care i-au cumpărat biletele și s-au bucurat de spectacolul oferit de artist, pot deveni nostalgici

VIDEO

Pur românesc! Sergiu Braga și Nelu Ploieșteanu au ridicat sala în picioare cu „Zaraza” lor

acum 3 zile

Sergiu Braga, cunoscutul biker cu voce de aur de la X Factor, a uimit întreaga audiență când a început să cânte… muzică de petrecere!

VIDEO

Nadir, talentat şi în BUCĂTĂRIE! Ce a gătit artistul pentru toţi fanii săi!

acum 3 zile

Te aşteptai ca Nadir să ştie doar să cânte? Pe lângă minunata sa voce, fostul concurent X Factor se descurcă foarte bine şi... în BUCĂTĂRIE!

VIDEO

Cel mai frumos COVER! Delia interpretează “Lean On” de la Major Lazer

acum 4 zile

Delia a fost prezentă recent în studioul Radio Zu unde a încântat audiența, alături de formația sa, cu un cover în premieră – “Lean On” de la Major Lazer. Piesa a fost urcată pe platforma YouTube, unde a strâns sute de mii de vizualizări în mai puțin de o lună de la apariție.

VIDEO

Ștefan Bănică Jr. și Alexandra Crișan s-au "strâns în brațe" pe ritmuri romantice, într-un duet excepțional!

acum 4 zile

Două voci fabuloase intră în scenă pentru a interpreta cel mai frumos și emoționant duet. Ștefan și Alexandra parcă au vocile croite pentru a cânta împreună

Best of youtube
Vezi mai multe »