LUNI, 12 NOIEMBRIE 2012

Duel, Gala 1: STATION 4: "That makes you beautiful" - One Direction

STATION 4 - "That makes you beautiful"  

 Pentru ca au primit prea putine voturi din partea publicului, pustii de la STATION 4 au intrat la duel in prima gala live X Factor. Ca sa convinga juriul ca merita sa mearga mai departe, au cantat piesa "That makes you beautiful", a boyband-ului One Direction.

COMENTARII

VIDEO

EL a făcut-o pe RITA ORA să PLÂNGĂ de EMOȚIE pe “Show must go on!” Abia prima audiție și deja se știe că acest CONCURENT este unic!

acum 4 ore

A venit îmbrăcat în haine de femeie la prima audiție X Factor UK, pentru că susține că exprimarea perosnalității prin intermediul hainelor este foarte importantă pentru el.

VIDEO

Au venit tocmai din Filipine la X Factor UK și nu au regretat! Cele patru surori au ridicat juriul în picioare:”Această audiție tocmai v-a schimbat viața!”

acum 6 ore

Din 2001 cântă împreună și, deși n-au fost încurajate, acum au ajuns unde și-au dorit – să cânte în fața lui Simon Cowell la audițiile X Factor!

VIDEO

HORIA BRENCIU a făcut SPECTACOL în platoul de știri! L-a transformat în SCENĂ și a dansat cu prezentatoarea!

acum 9 ore

Recent sosit din Londra, unde și-a serbat ziua de naștere, Horia Brenciu, juratul X Factor, a poposit direct în platoul știrilor de la Antena 1, unde a făcut, la propriu – SPECTACOL!

VIDEO

VIDEO: Cel mai bun LIVE al DELIEI a fost alături de UDDI! O spune chiar artista! I-ai ascultat?

acum 1 zile

DELIA le pregătește un show incendiar fanilor, în doar două zile, pe o scenă din Sibiu! Alături de foștii concurenți X Factor care zguduie acum topurile muzicale românești, Delia va fi pe scena Media Music Awards 2015 pe 3 septembrie!

VIDEO

VIDEO! Gașca X Factor îți va în(CÂNTA) fiecare dimineață! Ai ascultat IMNUL cu Delia,Brenciu, Ristei, Uddi, Jo, Nadir, Maxim?

acum 1 zile

Mare gașcă de azi înainte la noul sezon Neatza cu Răzvan și Dani! Jurați, concurenți X Factor și mulți alți artiști și-au unit vocile pentru o piesă plină de veselie – IMNUL celui mai îndrăgit matinal - Neatza cu Răzvan și Dani!

Best of youtube
Vezi mai multe »