Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a anunțat sexul bebelușului. Momentul emoționant când află

Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 4, a anunțat ce sex are bebelușul pe care îl are cu Radu, fostul concurent din sezonul 2. Momentul când află a înduioșat inimile fanilor.

colaj foto cu amalia în rochie de mireasa alba si radu in costum alb Galerie
Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a anunțat sexul bebelușului. Momentul emoționant când află. | Antena 1 & Instagram

Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 4, se pregătește să devină pentru prima dată mamă. Tânăra are o relație extrem de frumoasă cu Radu, fostul concurent de la Mireasa sezonul 2, iar rodul dragostei lor este o fetiță.

Amalia și Radu vor avea o fetiță. Momentul emoționant când tânăra mămică află că va avea fată

Radu Bobelică și Bobelică Amalia Ligia trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care s-a născut în spatele camerelor de filmat. Amândoi au fost concurenți în același show matrimonial, însă în sezoane diferite.

Destinul i-a făcut să se intersecteze, iar astăzi formează o familie frumoasă care s-a mărit cu încă un membru, o fetiță: “Deși nu a fost cel mai ușor parcurs al nostru, am înțeles ca nu noi decidem venirea copilului. Dumnezeu a ales pentru noi momentul potrivit, momentul perfect, iar atunci ne-a îndeplinit cel mai mare vis de pană acum….visul de a deveni părinți!“, a transmis Amalia.

În videoclip ea își așteaptă soțul care vine cu o umbrelă în interiorul căreia se află petale colorate. În momentul în care Radu deschide umbrela, cei doi părinți stau sub o ploaie de petale roz, care indică faptul că cei doi așteaptă venirea pe lume a unei fetițe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a publicat prima poză cu ecografia copilașului. Imaginea care a înduioșat inimile susținătorilor

Cei doi nu postează foarte des pe rețelele de socializare, însă de această dată au împărtășit un moment emoționant care a bucurat inimile celor care cred cu tărie în povestea lor de iubire care s-a format pe neașteptate pentru toată lumea.

Amalia și Radu sunt un cuplu extrem de apreciat în comunitatea celor care iubesc show-ul matrimonial Mireasa. Cei doi au legat o relație atunci când toți se așteptau mai puțin, mai ales că cei doi au făcut parte din sezoane diferite.

Vestea unei iubiri la orizont a luat prin surprindere, însă s-a dovedit a fi de bun augur pentru amândoi, care la scurt timp după ce și-au dat seama că se potrivesc au decis să meargă ținându-se de mână pe același drum în viață. Acum, cei doi așteaptă venirea pe lume a primul lor copil, după ce s-au căsătorit.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a publicat Amalia pe rețelele sociale, după căsătoria cu Radu. Soțul său i-a comentat la postare

Mireasa sezon 6. Unde locuiește Roxana după ce s-a spus că ea și Paul s-ar fi despărțit... Ce a postat Cosmina de la Mireasa sezon 3 după ce a anunțat că are o veste. Cu ce vedetă internațională s-a pozat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x