Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. De ce s-au despărțit Andrei și Simona. Cum au ajuns la divorț: ”Mi-a fost rușine de familia ei”

Andrei și Simona s-au despărțit, a confirmat băiatul. Iată cum au ajuns să divorțeze.

Mireasa sezonul 7. De ce s-au despărțit Andrei și Simona. Cum au ajuns la divorț: ”Mi-a fost rușine de familia ei” Galerie
Andrei și Simona s-au despărțit, a confirmat băiatul. Iată cum au ajuns să divorțeze. | Antena 1

Andrei și Simona au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Mireasa. Deși tensiunile au fost nelipsite în relația lor, cei doi au reușit mereu să depășească problemele.

S-au căsătorit în Finala sezonului 7 și s-au mutat împreună în București, Andrei renunțând la viața lui din Iași. La un moment dat, pentru că afacerea cu barul mobil nu prospera în Capitală, a decis să își ia un nou loc de muncă, într-un service.

Lucrurile păreau că s-au așezat frumos pentru ei, dar iată că despărțirea a fost iminentă.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Ionela a refuzat să intre în emisia live. Ce a anunțat Simona Gherghe

Mireasa sezonul 7. De ce s-au despărțit Andrei și Simona. Cum au ajuns la divorț: ”Mi-a fost rușine de familia ei”

Într-un live pe Tiktok, Andrei a dezvăluit care au fost motivele pentru care el și Simona s-au despărțit. Nu este vorba despre infidelitate, afirmă el.

”Amândoi am vrut divorț. Pur și simplu s-a întâmplat, ne-am despărțit și asta e. Am suferit un pic. Nu a mai mers, nu ne-am mai înțeles. Fiecare pe drumul lui și asta e. Am zis, fiecare om are principiile lui și atât pentru ea, cât și pentru mine, cred că ăsta a fost un motiv destul de bun să încheiem și asta e. Cu toate că respect, mi-a fost foarte rușine de familia ei și asta e.”, a spus Andrei.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Andrei spune că el și Simona nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit după nici 9 luni de la mariaj

Internauții s-au gândit că banii ar fi fost un motiv, iar fostul concurent de la Mireasa sezonul 7 a negat: ”Oricum avea bani, dar na”.

Andrei a afirmat că este foarte bine, s-a mutat în Iași și spune că el este cel care a inițiat separarea: ”Nu m-a înselat nimeni. Pur și simplu am încheiat-o eu. Nu era genul de persoană care să înșele. Pur și simplu am încheiat-o și asta e. Eu am ales chestia asta. Eu am lăsat-o pe ea, nu ea pe mine. Nu mă laud că am lăsat-o, dar de ce să stau cu o persoană care nu cred că era ok toată viața. Am pus în balanță anumite chestii și asta e.”

Andrei a încheiat prin a spune că o respectă pe Simona și a făcut apel să nu se vorbească urât despre ea.

Simona și Andrei au devenit familia Macovei în Finala Mireasa, sezon 7

Înainte să spună ”DA” în fața primarului, Andrei și Simona de la Mireasa sezonul 7 și-au făcut jurăminte.

„Pot să-ți spun că îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și că ai fost lângă mine mereu. De astăzi nu o să mai fim tu și eu. O să fim noi. Acea familie fericită și unită. Mă bucur că mi-ai dat ocazia să-ți fiu astăzi și pentru totdeauna soție”, a spus Simona.

„Acum că ai zis tu, m-ai terminat. Însemni totul pentru mine. Ești ce e mai frumos și mai bun. Îți voi fi alături. Te voi iubi necondiționat. Îți mulțumesc că exiști. Te iubesc așa cum nu te-a iubit nimeni vreodată””, a spus Andrei.

Mireasa, sezon 8. Ce a făcut Madi la împlinirea celor 30 de ani. Ce fostă concurentă i-a făcut o urare specială... Mireasa sezonul 9, 26 aprilie 2024. Vlad a încălcat regulamentul. Ce sancțiune a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x