Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 9 mai 2024. Ce s-a întâmplat în casă după ce Cristian a avut o discuție tensionată cu Eduard Puiu

Cristian a fost foarte supărat după ce domnul psiholog Eduard Puiu și-a exprimat o curiozitate legată de interacțiunea dintre concurent și Alexandru.

Mireasa sezonul 9, 9 mai 2024. Ce s-a întâmplat în casă după ce Cristian a avut o discuție tensionată cu Eduard Puiu Galerie
Cristian a fost foarte supărat după o remarcă a domnului psiholog Eduard Puiu. | Antena 1

Concurentul a comentat alături de alți tineri despre cele discutate la Mireasa Capriciile Iubirii.

Ce s-a întâmplat în casă după ce Cristian a avut o discuție tensionată cu Eduard Puiu

Cristian a fost foarte vocal după ce în emisia Mireasa Capriciile Iubirii a avut o dispută cu Eduard Puiu.

”Bă, ești nebun. (...) Și-a mai încercat-o de 2-3 ori, cu mama, și am tăcut din gură. Dacă ți-o mai încerci tu așa, mi-o încerc și eu. Figuri din astea așa...”, a spus Cristian, vizibil nervos.

Mai târziu, Cristian, Antonia, Alexandru și Cristina discutau despre acest subiect.

”A încercat să dea și în noi două cu comentariul ăla”, i-a zis Antonia Cristinei, despre cele spuse de psihologul Eduard Puiu. Cristian consideră că specialistul a făcut o referire la orientarea lor sexuală.

”Pe mine nu m-a afectat ce a spus domnul, dar m-a deranjat faptul că a încercat să o joace aiurea. Asta m-a deranjat pe mine. (...) Aroganțe și figuri. Ce să zică dacă sunt bine?! E invidios pe mine”, a adăugat Cristian.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 9 mai 2024. Ionela, chemată de mama acasă: ”Dacă eu mor?! Gândește-te la mine”

Care a fost discuția dintre psihologul Eduard Puiu și Cristian

”Vreau să fac o scurtă paranteză. Iertați-mă, nu vreau decât să vă spun părerea mea. Eu nu înțeleg, e un mare paradox, vă rog să-mi explicați cel puțin voi doi, dar au mai fost și alții. Voi vorbiți despre bărbăție și despre foarte multe lucruri care descriu, domne nu plâng, nu alea și voi aveți niște gesturi tandre, pe care eu nu le înțeleg. Adică...”, a zis psihologul Eduard Puiu.

Asta este, dacă nu le înțelegeți dumneavoastră, nu le înțelegeți. Ce să facem, asta e, este ceva...”, a intervenit rapid Cristian.

”Cristian, dacă tu îmi răspunzi, înseamnă că te simți. Eu doar am întrebat...”, a continuat Eduard Puiu.

Însă concurentul s-a enervat și a ridicat tonul: ”E ceva aiurea ce spuneți acum, eu nu accept așa ceva. Îmi pare rău. Nu am ce să discut”.

În timp ce iubitul Antoniei vorbea peste invitatul de la Mireasa Capriciile Iubirii, domnul psiholog a continuat: ”Eu nu discut cu tine”.

”Cum adică gesturi tandre?”, a vrut să știe Cristian.

Eduard Puiu: ”Eu nu am înțeles de unde vorbiți voi de bărbăție și vă luați în brațe și vă mângâiați?! Era pur și simplu o curiozitate a mea, nu înțeleg ce te alterezi tu”.

Cristian: ”Erați ultimul la care mă așteptam să spuneți așa ceva”.

Eduard Puiu: ”Dar eu pot să spun un lucru... Tu nu mă poți condiționa pe mine de ceea ce eu afirm în această emisiune. E o chestiune pe care am constatat-o, e un paradox să vorbiți despre bărbăție și să vă mângâiați”.

Mireasa sezonul 9, 9 mai 2024. Ionela, chemată de mama acasă: ”Dacă eu mor?! Gândește-te la mine”... Mireasa sezonul 7. Andrei, replică pentru Hatice, după ce aceasta a vorbit despre despărțirea de Simona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x