Antena Căutare

Cuza a ratat o întâlnire cu o tânără din cauza semnalului la telefon: „Puteam să fiu însurat acum”. Cu DIGI ar fi evitat situația

Cuza i-a făcut o mărturisire neplăcută lui Florin Ristei la rubrica „Ce vrea telefonul tău?” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. La un moment dat, semnalul prost al telefonului i-a zdruncinat posibilitatea de a forma o relație amoroasă.

Colaj cu Florin Ristei și Cuza Galerie
Florin Ristei și Cuza au admis că un semnal bun la telefon este extrem de important pentru că tehnologia face parte din viața noastră. | Antena 1

Florin Ristei și Cuza au admis că un semnal bun la telefon este extrem de important pentru că tehnologia face parte din viața noastră. Când ne confruntăm cu probleme din cauza rețelei de telefonie este posibil să fim foarte afectați, așa cum i s-a întâmplat și lui Cuza la un moment dat.

Făcând haz de necaz, acesta a spus că viața lui amoroasă ar fi putut arăta altfel acum, dacă ar fi avut semnal la telefon când urma să aibă o întâlnire cu o fată.

„Cel mai important când mergi pe munți e să ai semnal. Mi s-a întâmplat pe porțiunile cele mai frumoase să nu am semnal”, a povestit Cuza, amintindu-și apoi despre o situație în care și-a programat o întâlnire cu o fată.

„Eu puteam să fiu însurat”. Cum a ratat cuza o întâlnire, din cauza semnalului prost la telefon

„Am vorbit vreo 2-3 zile cu o fată. Totul funcționa perfect. Am stabilit să ne întâlnim la grătar, la niște prieteni. Și m-am dus la grătar, vorbeam cu ea pe drum și când am ajuns la grătar ea nu mi-a mai răspuns. Am crezut că nu mai vrea să vorbească cu mine, că nu mai vrea să ne întâlnim. Și când am ajuns într-o zonă unde era semnal au intrat toate mesajele: <<Am ajuns! Nu pot să cred! M-ai lăsat aici!>> Eu puteam să fiu însurat...”, a povestit Cuza, precizând că legătura cu fata s-a rupt după acel moment stânjenitor.

Chiar dacă a depășit în cele din urmă momentul, colegul lui Florin Ristei a recunoscut că i-ar fi prins bine un semnal ca cel oferit de DIGI.

Foarte mulți dintre românii care își portează numărul aleg telefonia mobilă DIGI

„Iată una dintre situațiile în care e super important să ai Internet bun și semnal bun la telefon! Nelimitatul de la DIGI înseamnă că ai minute nelimitate, Internet nelimitat și Roaming în Uniunea Europeană inclus, și super tarife în afara UE. Foarte mulți dintre românii care își portează numărul aleg să o facă cu DIGI. Ai promoții super avantajoase din partea celor de la digi.ro, asta dacă vizitezi site-ul. Sau poți intra în orice magazin DIGI”, a spus Florin Ristei la rubrica „Ce vrea telefonul tău?” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

DIGI se remarcă prin prin cea mai bună acoperire mobilă din țară. Asta înseamnă că utilizatorii au semnal la telefon oriunde.

De asemenea, cu telefonia mobilă DIGI beneficiezi de minute nelimitate la nivel national și în roaming SEE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, internet nelimitat și 3000 de minute internaționale.

Cele 3000 de minute internaționale sunt valabile către principalele rețele fixe si mobile din UE, SUA , Canada și către principalele rețele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Italia, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria, Olanda.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x