Antena Căutare

S-a dus la spital pentru a face o ecografie și a aflat că era declarată decedată de 4 luni. Cum a fost posibilă greșeala colosală

O femeie s-a dus la spital pentru a face o investigație de rutină și a aflat că era declarată decedată de 4 luni. Iată cum a reacționat și ce explicație a primit!

O femeie s-a dus la spital pentru a face o ecografie și a aflat că era declarată decedată de 4 luni. Galerie
S-a dus la spital pentru a face o ecografie și a aflat că era declarată decedată de 4 luni. | Shutterstock.com

În urmă cu doar câteva luni, Susan Johnson și-a făcut o programare la medic pentru a face o investigație de rutină dorind să se asigura că starea ei de sănătate este în regulă și pentru a se convinge că se află înafara oricărui pericol.

Cu toate acestea, femeia a avut parte de o supriză extrem de neplăcută atunci când a ajuns la medic după ce a aflat că ea figura în baza de date ca fiind decedată de aproximativ 4 luni.

Citește și: Românii au dat năvală la camerele de gardă după Paște. Mesele copioase au provocat urgențe în rândul populației

Iată cum a reacționat și cum se explică greșeala colosală care a apărut!

S-a dus la spital pentru a face o ecografie și a aflat că era declarată decedată de 4 luni

După ce Susan s-a prezentat la spital pentru a face o ecografie și i s-a spus că figurează ca decedată de 4 luni, femeia le-a cerut explicații personalului Spitalului Bridlington, Anglia, care i-a transmis această informație de-a dreptul uluitoare.

„Le-am dat trimiterea și primele lor cuvinte au fost: „Oh, dar tu ești moartă”. Nu mi-a venit să cred. Am fost în stare de șoc. Apoi au completat ceva în computer și mi-au spus să plec”, a povestit femeia îngrozită potrivit BBC.

Serviciul Național de Sănătate din Anglia a reucnoscut că este o reală problemă, însă că este datorată unei înregistrări care a fost făcută incorect în baza de date.

Deși problema a fost remediată ulterior de medicul de familie, Susan nu a mai reușit să facă ecografia din cauza unor motive tehnice.

Aventura nu s-a încheiat aici, pentru că femeia a realizat că pentru toată această perioadă de timp i-a fost suspendată alocația pentru îngrijirea soțului ei care are dizabilități și care necesită îngrijiri serioase.

Confuzia și-a spus cuvântul, iar Susan s-a supărat extrem de rău atunci când a aflat că această greșeală i s-a întâmplat chiar ei și că a afectat-o și din punct de vedere financiar.

Citește și: Un bărbat și-a făcut implant de dinți. Când a ajuns la spital, medicii au rămas mască atunci când au văzut ce are omul în cap

Ajunsă înapoi acasă, femeia a discutat cu soțul ei cu privire la întâmplarea nefericită, iar acesta i-a sugerat să discute cu medicul de familie. Acesta i-a transmis că a existat o eroare, dar că a remediat situația. Totuși femeia a decis să apeleze și la Departamentul pentru Muncă și Pensii pentru a se asigura că totul este în regulă, iar reprezentații acestuia i-au transmis simplu: „Văd în calculator că ești moartă”.

Astfel, Susan a avut parte și de o suspendare a veniturilor până când situația a putut fi remediată complet. Femeia nu a aflat nici până în prezent cine este responsabil de greșeala colosală, iar medicul de familie i-a specificat doar faptul că a primit un e-mail cu o notificare de la Primary Care Support England (PCSE) prin care a fost informat că Susan Johnson ar trebui eliminată din lista de evidența a populației.

În altă ordine de idei, PCSE, transmite că nu este implicat în problemă și că nu este responsabil de raportarea deceselor, bănuind că e-mail-ul s-a transmis în mod „automat” potrivit BBC.

Pentru un moment, situația este încă neclară, iar Susan își dorește să afle cine i-a înscenat moartea sub această formă.

Citește și: A crezut că o doare capul din cauza mahmurelii, însă medicii au făcut o descoperire terifiantă. Ce diagnostic a primit

Plaja din Vama Veche, devastată de turiști: „E ca și cum ai merge prin groapa de gunoi”... Cățelușa Mimi, găsită după 3 săptămâni de căutări. Micuța s-a pierdut în București pe data de 17 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x