Antena Căutare

Cât câștigă o tânără care lucrează ca sirenă. Ce presupune meseria ei

Elle Jimenez este sirenă profesionistă și participă la tot felul de evenimente. În acest an nu va rata nici Marele Premiu de la Miami.

colaj elle jimenez în costumul de sirenă în piscină, elle în costumul de sirenă pe nisip la malul mării, elle în apă Galerie
Elle Jimenez trăiește visul oricărei fetițe | ProfiMedia

Elle Jimenez este din Puerto Rico, dar locuiește la Miami. Aceasta are o profesie pe care și-o doresc numeroase fetițe din lumea întreagă. Femeia de 34 de ani este sirenă.

Citește și: Localnicii n-au știut dacă au găsit o sirenă sau un animal bizar, așa că au îngropat corpul de teama unui blestem. Ce zic experții

Cât câștigă o tânără care lucrează ca sirenă. Ce presupune meseria ei

Elle a crescut cu o frică teribilă de apă, conform unei surse. Cu toate acestea a reușit să și-o depășească și să devină chiar sirenă de profesie.

Oamenii plătesc și 10.000 de dolari pentru a o vedea înotând pentru o oră pe Elle. Aceasta a devenit cea mai căutată sirenă profesionistă din Statele Unite ale Americii, având chiar și trei spectacole în aceeași zi.

Citește și: Ziua lucrează la spital, dar noaptea se transformă. Povestea doctoriței care duce o viață dublă. Ce face, de fapt, în timpul liber

Pentru a deveni sirenă, Elle a fost nevoită să treacă printr-un proces intens. Aceasta a urmat cursuri de înot timp de trei luni, după care a avut nevoie de un certificat de scafandru, dar și o licență de salvamar, conform declarațiilor sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost cea mai înălțătoare experiență din viața mea, dar în același timp cea mai înfricoșătoare”, a mai spus Elle.

Aceasta a menționat și faptul că, în general, sirenele percep 300 de dolari pe oră, însă tariuful ei este între 500 și 10.000 de dolari, în funcție de eveniment și de locația acestuia.

Citește și: Femeia care trăiește ca o adevărată sirenă. Poartă coadă peste tot, respiră sub apă și ademenește bărbații cu vocea ei ei feerică

„Particip la tot felul de evenimente, de la petreceri aniversare, unde tariful pleacă de la 500 de dolari, până la petreceri ale corporațiilor, spectacole rezidențiale și evenimente VIP de lux”, a declarat Elle Jimenez.

Elle și-a dorit dintotdeauna să lucreze în industria divertismentului, iar în 2016 și-a fondat propria companie. În ultimii opt ani, aceasta a participat la evenimente ca sirenă, purtând o coadă de silicon în valoare de 5.000 de dolari.

Tânăra a mărturisit că este nevoită să înlocuiască această coadă o dată la trei ani. Ea petrece 15 minute să se costumeze și încă 5 minute pentru a se acomoda fiecărui mediu. În garderobă, deține alte 30 de materiale prietenoase cu mediul, realizate din materiale reciclate. Cu toate acestea, fiecare costă aproximativ 500 de dolari.

Citește și: Cum arată Carmen de la Sălciua într-o rochie de sirenă, brodată în pietre și cu decolteu adânc

De asemenea, deține zece topuri diferite din silicon. Și prețul acestora este undeva la 500 de dolari fiecare.

În toți acești ani, Elle a avut spectacole în fața a diferite tipuri de public, printre care și celebrități, Jonas Brothers, DJ Khaled sau Bruno Mars. Aceasta a declarat că în timpul concertului lui Bruno Mars s-a simțit cel mai bine: „Îi face pe toți fericiți prin muzica sa.”

Însă cel mai important eveniment din viața sa va avea loc în weekendul de Grand Prix de la Miami, 3 - 5 mai 2024. Marele Premiu de la Miami va fi LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

„Programul este pe secțiuni, astfel că pentru o oră sunt în apă sau stau lângă piscină, după care iau o pauză”, a explicat tânăra.

Citește și: Program Formula 1™, Marele Premiu de la Miami. Urmărește al șaselea weekend de spectacol de pe circuit, 3 – 5 mai

Elle Jimenez merge la evenimente însoțită de iubitul său, Darren Joshua Leonardi, „din motive de securitate”. Potrivit sursei menționate anterior, Darren arată ca Aqua Man.

„L-am instruit să devină sirenă. Așa că va începe și el să să însoțească la spectacole”, a mărturisit tânăra.

Elle a fost una dintre cele trei sirene care au sărit în ajutorul unui scafandru, care era să-și piardă viața în noiembrie 2022. Aceasta ținea un curs acreditat pentru sirene, când a auzit țipete de ajutor dinspre Catalina Island, California.

Tânăra se consideră norocoasă, deoarece nu a primit comentarii negative în mediul online pentru cariera inedită: „Cred că unele dintre cele mai rele comentarii au fost cele în care oamenii îmi spuneau că sunt falsă - dar asta se subînțelege.”

Au decedat cei mai în vârstă gemeni siamezi din lume. Au trăit până la 62 de ani... I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A poves...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x