Antena Căutare

O femeie a privit ecografia bebelușului său și a descoperit ceva complet neașteptat. Imaginea văzută a lăsat-o fără cuvinte

O femeie însărcinată a mers să își facă o ecografie de control, dar nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce apare în imagine, pe monitor. Întâmplarea a ajuns virală pe internet.

imagine cu ecografia unui bebelus Galerie
Ceea ce a văzut femeia la ecografie a bulversat-o complet | sursa foto: Shutterstock

Se spune că unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei este venirea pe lunme a unui copil. Dornică să se asigure că sarcina ei evoluează cum trebuie, o mamă a mers să facă o ecografie de control. Totuși, când a privit imaginile de pe monitor, femeia a trăit o sperietură de zile mari.

Ce a descoperit o femeie atunci când a privit ecografia bebelușului său

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Jade Boyland în vârstă de 28 de ani din Chard, Somerset (Marea Britanie). Tânăra a trăit momente pe care nu le va uita prea curând atunci când a decis să meargă la doctor pentru a face o ecografie de control.

Citește și: O femeie însărcinată în 37 săptămâni arată de parcă urmează să nască 8 bebeluși. Care e explicația

Dornică să își vadă bebelușul și să se asigure cu sarcina evoluează normal, femeia a privit spre monitorul medicului, dar sperietura a fost mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp după ce a publicat imaginea cu ecografia pe internet, pe pagina sa de Facebook, internauții au început să reacționeze, întrecându-se în tot felul de comentarii și glume.

„Copilul meu arăta ca un mic demon sau ca Salad Fingers, cu ochi mari și degete lungi. Chiar și femeia care mi-a făcut ecografia a început să râdă când a văzut cum arată copilul meu. M-am speriat când am văzut cum arată, nu știam dacă așa ceva e normal. Am întrebat medicul ce se întâmplă și de ce arată așa bebelușul, dar mi-a explicat că e totul perfect normal și atunci m-am mai liniștit. Era din cauza poziției, dar nu am reușit să o facem pe fetiță să se întoarcă. Am încercat să o fac să se miște în burtă, ca să nu mai arate atât de înfricoșătoare imaginea de la ecografie, dar nu am reușit. Spaima de la început a fost apoi înlocuită de amuzament. Prietenii și familia au râs mult atunci când au văzut imaginea. Nu cred că ei au mai văzut așa ceva”, a dezvăluit Jade Boyland, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O femeie a vrut să facă un duș, dar chiar când se spăla a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce s-a întâmplat

Copilul s-a născut prin cezariană și a fost declarat perfect sănătos. În prezent, mama se amuză și o tachinează pe fiica sa cu privire la asemănarea cu un „demon”, din pricina pasiunii acesteia de-a face pozne.

Întâmplarea a stârnit numeroase reacții în rândul internauților, care au confirmat asemănarea cu Salad Hands, un personaj de desene animate.

O tânără se pregătea de nuntă atunci când a descoperit ce „secret” ascundea logodnicul său în calculator... O femeie a vrut să facă un duș, dar chiar când se spăla a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x