Antena Căutare

O gravidă a mers să facă ecografie, dar a trăit un șoc uriaș! Ce imagine sinistră a apărut | FOTO

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când  a văzut ce a apărut pe monitor!

O femeie însărcinată a mers la un control de rutină și a făcut o ecografie ca să se asigure că bebelușul ei este bine, doar că a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce a apărut pe monitor!

Sophie Scott din Tyneside (Marea Britanie), ca orice mamă grijulie și responsabilă, a decis să meargă la medic și să facă o ecografie ca să se convingă de faptul că sarcina decurge cum trebuie.

Femeia a trăit însă un adevărat șoc atunci când a privit monitorul aparatului ecograf, căci în imagine a apărut un element ce i-a dat fiori în adevăratul sens al cuvântului!

  • CITEȘTE ȘI: „Am crezut că sunt însărcinată și am fost în al nouălea cer, dar la ecografie a căzut cerul pe mine”. Ce a văzut pe ecran a îngrozit-o

Mai exact, chiar lângă silueta copilului, Sophie a văzut un chip terifiant ce semăna izbitor de mult cu cel al unui extraterestru!

O gravidă a mers să facă ecografie, dar a trăit un șoc uriaș! Ce imagine sinistră a apărut | FOTO

Medicii au analizat atent situația și au liniștit-o pe tânăra mămică, spunându-i că sarcina decurge cum trebuie și că nu are motive de îngrijorare, imaginea stranie fiind, cel mai probabil, o iluzie optică cauzată de aparatul ecograf, la reproducerea diferitelor densități și materii din uter.

Totuși, Sophie a pus poza pe internet și imaginea a devenit imediat virală în toată lumea, stârnind un val de reacții diverse în mediul online. Unii au fost de părere că este un semn de rău augur, alții s-au amuzat de modul „prăpăstios” al mamei de-a privi lucrurile!

Și-au regăsit fiica, la 20 de ani după ce au pierdut-o într-un tren! Ce i-au spus când au întâlnit-o este sfâșietor! „Am... Competiția celor mai buni struguri de masă din Valea Călugărească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x