Antena Căutare

O mamă și-a lăsat fiul bolnav să mânânce în magazin înainte de a achita, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce a făcut o angajată

O mamă susține că a fost făcută să plângă de o casieră după ce și-a lăsat fiul să mănânce articole pe care le luase din supermarket, înainte ca acestea să ajungă la casă, pentru a le plăti.

colaj foto o femeie si o imagine cu o femeie blonda si un copil in supermarket
O mamă susține că a fost făcută să plângă de o casieră după ce și-a lăsat fiul să mănânce articole pe care le luase din supermarket, înainte ca acestea să ajungă la casă, pentru a le plăti. | Captura TikTok & Shutterstock

Samantha Mary din Marea Britanie, care este profesoară, le-a povestit celor 13.000 de urmăritori ai săi de pe TikTok despre clipele de coșmar prin care a trecut recent într-un magazin. Aceasta susține că o casieră a certat-o pentru că i-a permis fiului ei, Jack, să mănânce niște iaurt în timp ce ei făceau cumpărături în magazin.

După ce a povestit totul în detaliu, într-un clip care a fost vizionat de aproape un milion de ori, postarea pare că a împărțit internetul în două: în timp unii i-au criticat comportamentul, alții au recunoscut că ar fi făcut exact ca ea, transmite dailymail.co.uk.

O mamă și-a lăsat fiul bolnav să mânânce în magazin înainte de a achita, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce a făcut o angajată

„Nu pot să vă spun ce experiență neplăcută tocmai am trăit în magazinul nostru local. Simt un amestec între supărare și dezamăgire. Modul în care mi-a vorbit unul dintre angajații pentru relația cu clienții, m-a lăsat fără cuvinte.

„Nu m-am simțit niciodată în viața mea așa de judecată de cineva. Și o să fiu sincer, m-am răstit și eu, și foarte rar îi răspund cuiva.

Citește și: O viitoare mămică și-a anunțat soțul că este însărcinată, dar nu a obținut reacția dorită | VIDEO. Ce răspuns neașteptat a primit

Mama a explicat că fiul nu se simțise bine zilele anterioare și, ca urmare, nu mâncase prea mult. Deși ea îi pregătise câteva gustări, înainte de a pleca la cumpături, micuțul nu a vrut să mânânce. În schimb, el a vrut să ia niște iaurt pentru copii pe care ea tocmai le pusese în coșul de cumpărături.

Bucuroasă ca vrea să mănânce ceva, mama i-a spus fiului ei că „ dacă dorește, îl poate lua. L-am pus în cărucior și când am ajuns la casă, le-am pus pe bandă”.

„Când a venit rândul nostru, i-am spus doamnei de la casă: „Vreau doar să vă anunț că Jack le mănâncat pe aceastea două cât timp eram în magazin. Luați-le ca să le puteți scana”. Nu am vrut să le las printre celelalte cumpărături”, a mai povestit femeia.

„Mi-a aruncat literalmente cea mai dezgustată privire. Nu a spus un cuvânt. Le-a scanat apoi le-a aruncat la coș”, și-a mai amintit aceasta.

În încercarea de a fi cât mai politicoasă, Samantha i-a explicat casieriei: „Îmi pare foarte rău, dar nu terminasem cu ele, am vrut doar să vi le dau, ca să vă asigurați că sunt scanate”. Cu toate acestea, ea nu a primit reacția la care se aștepta.

„Nu cred că este în regulă ca oamenii să-și lase copiii să mănânce lucruri din magazin în timp ce se plimbă prin el, i-ar fi răspuns angajata.

Citește și: O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră a scris un mesaj ciudat când „a revenit la viață”. Ce a notat imediat

Samantha a spus că acest comentariu i-a apăsat „butonul” și s-a simțit obligată să susțină se apare. „I-am spus: „Nu cred că este treaba ta să-ți dai cu părerea – copilul meu chiar nu se simte bine”, a adăugat aceasta.

„Practic, nu a mâncat mai nimic timp de o săptămână. A vrut ceva din magazin, așa că am profitat de ocazie și i-am dat ceva să mânânce”, a spus profesoara care din cauza conflictului a izbucnit în plâns, în magazin.

„Ei bine, îmi pare rău că este bolnav - cu toții am trecut prin asta”, ar fi fost răspunsul angajatei, dar care însă nu a mulțumit-o pe Samantha. Ea a dezvăluit că deși pe moment nu a putut să discute cu managerul pentru că se grăbea la o doctor cu fiul ei, acum după ce s-a răcorit o bate gândul să facă o plângere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce se întâmplă atunci când îți trosnești degetele, de fapt. Un medic care a făcut asta timp de 60 de ani a spus adevărul... Bărbatul care stă acasă cu copiii, în timp ce soția se vede cu bărbații pentru distracție. Povestea bizară a cuplului co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x