Antena Căutare

O tânără a aflat că a fost gravidă în timp ce năștea. Spune că a nu a avut niciun semn, iar 6 teste de sarcină au ieșit negative

Tânăra în vârstă de 19 ani s-a trezit cu dureri goaznice și nu știa ce i se întâmplă. Ea a mers la baie crezând că are o infecție urinară, dar nu se aștepta ca peste două ore să își țină bebelușul nou-născut în brațe.

imagine cu o femeie care naste inconjurata de doctori
Tânăra în vârstă de 19 ani s-a trezit cu dureri goaznice și nu știa ce i se întâmplă. Ea a mers la baie crezând că are o infecție urinară, dar nu se aștepta ca peste două ore să își țină bebelușul nou-născut în brațe. | Shutterstock

O tânără a trăit șocul vieții ei după ce a a aflat că fusese însărcinată fix când i s-a declanșat nașterea. Faye White, în vârstă de 19 ani, din Braintree, Essex, a născut-o pe fiica sa în luna mai a acestui an, deși atunci când i s-a ruperea apă a pus simptomele pe baza unei infecții urinare. Deși tânără, aceasta mai trecuse prin experineța de a aduce pe lume un suflet, pentru că avea deja doi copii, raportează dailymail.co.uk.

O tânără a aflat că a fost gravidă în timp ce năștea. Spune că a nu a avut niciun semn, iar 6 teste de sarcină au ieșit negative

Mama a doi copii susține că burtica nu i s-a mărit deloc, iar menstruația ei a fost regulată în lunile care au precedat nașterea fetiței sale Luna-Grace Behrens, care a venit pe lume la 37 de săptămâni.

Pentru că nu știa că poartă un copil în pântece, mama a continuat să meargă la petreceri, să consume alcool și să fumeze, pe tot parcursul acestei perioade. Faye a spus că ea și partenerul ei Aidan Behrens cu care are o relație de patru ani nu s-au protejat, însă fix din acest motiv ea făcuse mai multe teste de sarcină, toate cu rezultat negativ.

Citește și: O femeie însărcinată a stârnit controverse în mediul online. Internauții i-au cerut să divorțeze de soțul ei: „Câtă muncă depui”

„Viața mea decurgea perfect normal, până când m-am trezit într-o dimineață că mi se rupe apa. La început nu m-am gândit la nimic, cu excepția faptului că poate este o infecție urinară și o să fac o programare la doctor când se deschide cabinetul. Nașterea s-a declanșat la 8.20”, a dezvăluit Faye.

„Aproximativ 20 de minute mai târziu, au început contracțiile și, evident, având două nașteri anterioare, știam ce sunt contracțiile. Am sunat-o pe soacra mea și i-am spus „trebuie să merg la spital, mă doare”.

„Am fost în stare de șoc – tot ce făceam era să țip. Eram atât de confuză. M-am dus la toaletă pentru că simțeam această presiune foarte urâtă și simțeam că iese ceva”, și-a mai amintit tânăra.

„M-am întors în dormitorul meu și s-a dovedit că era piciorușul ei care împingea. Am ajuns să sun la ambulanță. Soacra mea se prăbușise literalmente. Eram în plin travaliu. Din momentul în care mi s-au rupt apa până când am născut-o au trecut două ore, totul a fost atât de rapid”.

Proaspăta mămică a dezvăluit că șocul a fost cu atât mai mare cu cât în toată această perioadă a făcut șase teste de sarcină și toate au ieșit negative - primul fiind chiar în zilele imediat următoare după ce a rămas gravidă.

„Apoi am mai făcut un test în noiembrie, când aș fi fost însărcinată în patru - cinci luni, dar și acela a fost negativ. Am făcut unul chiar și cu cinci zile înainte să nasc pe Luna și a fost negativ. Pentru că sarcina era atât de înaintată, nivelurile mele de hCG erau atât de mari încât ar fi redevenit negative”, a mai adăugat ea.

Citește și: Ce a putut să facă o femeie însărcinată atunci când o pasageră din avion și-a pus picioarele pe scaunul ei. Ce a urmat

„Tot timpul cât am fost însărcinată, am avut menstruații. „M-am simțit un pic balonată, dar nu m-am gândit la nimic altceva pentru că știam cât de mare am fost în sarcina cu primul meu fiu.

Nu a trebuit să-mi cumpăr haine noi. Nu m-am simțit rău. Am avut un pic de reflux gastroesofagian, dar îl am si când nu sunt insarcinata. Nu aveam nicio durere”, a precizat ea. Imagini cu ea însărcinată în cinci luni sunt disponibile pe dailymail.co.uk.

Tânăra care avea deja un băiețel în vârstă de doi ani a mai povestit că iubitul ei a fost șocat să afle că este din nou tată. Potrivit spuselor ei, acesta nu înțelegea cum nu a simțit niciodată bebelușul mișcând, de exemplu. Cu toate acestea, ei s-au bucurat că noua membră a familiei este sănătoasă și că acum sunt și mai numeroși.

Momentul viral în care un tânăr dă buzna pe podium îmbrăcat într-un sac de gunoi. Toți au crezut că face parte din show... O femeie a rămas fără un braț după ce a confundat un rechin cu un ton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x