Antena Căutare

Părinții și-au auzit bebelușul râzând târziu în noapte și au verificat rapid camerele de supraveghere. Ce au văzut le-a dat fiori

Părinții unui bebeluș în vârstă de doar doi ani l-au surprins interacționând cu un „spirit” în mijlocul nopții. Celor doi nu le-a venit să creadă ce au văzut în imaginile de pe camera de supraveghere din camera copilului și au povestit totul în mediul online.

imagine cu un bebelus in pat si o femeie care ajusteaza o camera de supraveghere
Părinții unui bebeluș în vârstă de doar doi ani l-au surprins interacționând cu un „spirit” în mijlocul nopții | Shutterstock

Fie că ești interesat de fenomenele paranormale sau crezi că întotdeauna există o explicație logică pentru orice, povestea acestor părinți este de-a dreptul uluitoare. Cuplul și-a auzit copilul râzând, în mijlocul nopții, din camera alăturată, iar când a verificat imaginile de pe camera de supraveghere au rămas fără cuvinte. Clip-ul video a stârnit imediat și reacțiile internauților, iar părerile sunt împărțite.

Ce a văzut o imagine pe camera de supraveghere din camera copilului. Imaginile au speriat-o și le-a cerut ajutorul internauților

Un videoclip, postat pe forumul Reddit numit „Fantome”, a stârnit rumoare în mediul online. Acesta înfățișează un copilaș, aflat în pătuțul lui, care pare că vorbește cu o fantomă sau un spirit, raportează unilad.com.

„Credem că fiul nostru de doi ani a văzut un spirit prietenos. De când ne-am mutat, am simțit că avem un spirit cutreieră prin casa. Pisica noastră se tot uita în tavan sau colțuri. Când s-a născut fiul nostru, râdea la întâmplare uitându-se în gol. Dar mereu am pus aceste lucrur pe seama faptului că pisicile sunt pisici, iar bebelușii bebeluși”, se arată în postarea din mediul online.

Citește și: Câinele unei familii începea brusc să latre în timpul nopții, așa că au instalat o cameră. Ce au descoperit

Ulterior, părinții micuțului au dezvăluit că au plasat o cameră de supraveghere în camera copilului ei pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine ce se întâmplă, de fapt, peste noapte.

„În primele zile din noiembrie, el a fost surprins râzând în gol sau de spiritul nostru prietenos. Într-o noapte, a râs 3 minute în continuu (am înregistrat doar ultima jumătate, înainte să intru în cameră să-l iau din pătuț)”, a povestit mămica îngrijorată pe internet.

„În altă noapte a râs și a spus „nu” de câteva ori”, a mai adăugat aceasta. „Și în ultimul timp, refuză să se culce sau să evită ora de culcare. Nu pot să nu mă gândesc dacă nu cumva vorbește cu spiritul”, a mai adăugat ea. Apoi, aceasta i-a rugat pe utilizatori să urmărească și ei imaginile și să își spună părerea.

În videoclipul tulburător, băiețelul în vârstă de 2 ani poate fi văzut întins în pat și râzând în hohot. De asemenea, în imagini apar și niște sfere care plutesc în întuneric - deși femeia recunoaște că ar putea fi particule de praf.

Clipul postat pe forum a stârnit reacții mixte, oamenii fiind nedumeriți cu privire la ce anume văd.

Citește și: Un tată a privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-a speriat! Ce a apărut în timpul nopții

Un utilizator a scris: „Am un copil de vârsta lui care, de asemenea, bolborosește și râde în sinea lui în timp ce se stă să adoarmă”. Un altul a adăugat: „Ca adult, încă mai fac asta uneori, dacă lucrul la care mă gândesc este suficient de amuzant, chicotesc până adorm”.

În timp ce un alt internaut susține că „S-ar putea, pus și simplu, să nu se simtă bine că trebuie să adoarmă singur și așa încearcă să se distreze folosindu-și imaginația”.

O femeie de 85 ani, supraviețuitoare a cancerului, spune secretul pentru o viață lungă și împlinită. Cele 5 reguli de au... O femeie a comandat salată la restaurant, dar a găsit o bucată de carne neobișnuită. Ce descoperire „dezgustătoare” a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x