Antena Căutare

Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”

O imagine cu un pui de câine care încearcă să evadeze s-a viralizat pe internet. Adăpostul care o găzduiește a dezvaluit adevărata poveste din spatele fotografiei.

imagine cu un pui de caine urcat pe gard
O imagine cu un pui de câine care încearcă să evadeze s-a viralizat pe internet. Adăpostul care o găzduiește a dezvaluit adevărata poveste din spatele fotografiei. | Instagram

O imagine cu un pui de câine care încearcă să „evadeze” din țarc i-a emoționat pe internauți. Fotografia a fost postată pe conturile de pe rețelele sociale care aparțin Adăpostului Speranța, o organizație non-profit care vine în ajutorul animalelor fără stăpân. Pe cât de simpatică, pe atât de tristă este, de fapt, povestea din spate.

Ce poveste se ascunde în spatele imaginii simpatice cu puiul de câine care încearcă să „evadeze”. Fotografia s-a viralizat în mediul online

Citește și: Doi munitori din București, eroi pentru șapte pui de câine. Cum au reușit să îi salveze de sub un container de pe șantier

Potrivit postării, în imaginea se află o cățelușă, pe nume Frida. Puiul a fost salvat recent, alături de frații ei și pentru o perioadă de timp, toți au făcut găzduiți în adăpost. Cu toate acestea, între timp, toții ceilalți pui și-au găsit stăpâni, îar micuța a rămas singură.

Astfel, din cauza singurătății, Frida face orice îi stă în puțință să își găsească noi parteneri de joacă. Puiul de câine s-a urcat pe gard, însă nu a putut să înainteze mai mult și a fost ajutată de cei care o îngrijesc. Dar nu înainte de a-i face o fotografie care să-i arate adevărata personalitate de luptătoare.

„Poza asta poate să vă pară simpatică, dar de fapt e destul de tristă. Frida a rămas singura dintr-un set de frați, toți ceilalți fiind adoptați.

Nu-i nicio mirare că încearcă să sară gardurile, oricât de mică ar fi, încercând să scape și, ne gândim noi, să-și caute frații în lumea cea mare. Frida pare uneori să se viseze eroină de roman de aventuri, un Cireșarii modern, cu câini. Simte că ar putea depăși orice obstacol în drumul către fericirea pe care simte că o merită.

Dar șmecheria din Cireșarii erau că acei copii aveau prieteni buni și de încredere, ajutoare de nădejde în aventurile lor. Fridei îi cam lipsesc. De asta și încearcă să scape, poate. Tu ai putea să fii prietenul Fridei, numai să vii s-o cunoști!”, se arată în postarea care însoțește imaginea simpatică cu Frida, cățărată pe gard.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să facă un om al străzii după ce a găsit cinci pui de câine abandonați în ploaie. Gestul lui le-a salvat viețile

Cum era de așteptat, povestea puiuței i-a emoționant pe internauți. În doar câteva zile, postarea a strâns peste 200 de distribuiri și s-a viralizat. Utilizatorii s-au întecut în comentarii și unii dintre ei chiar s-au arătat interesați să o adopte pe Frida.

Ce spitale din București rămân deschise de Paște 2024. Sfaturile medicilor pentru a nu ajunge la Urgențe de Sărbători... Cât costă să faci Paștele în pensiunile și hotelurile vedetelor din România. Sumele pe care românii le scot din buzunar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x