Antena Căutare

Steaua - Dinamo 3-2/ Ros-albastrii raman in lupta pentru titlu

Steaua a invins pe Dinamo, scor 3-2, in derby-ul cu numarul 126, primul desfasurat pe "National Arena". Golurile partidei au fost inscrise de Rusescu '43 si Iliev '48, '64, respectiv Curtean '21 si Tucudean '86.

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min 21: Alexandru Curtean a deschis scorul cu un sut plasat de la 13 metri, lateral stanga, dupa o pasa de la Alexe.

1-1, min. 43: Raul Rusescu a inscris dintr-un penalty acordat dupa un fault al lui Dragos Grigore asupra lui Leandro Tatu.

2-1, min. 48: Valentin Iliev a majorat diferenta dupa ce a marcat cu capul din plonjon, in urma unui corner de pe partea dreapta.

3-1, min. 64: Iliev areusit "dubla" marcand din nou cu capul, de la circa sase metri, tot dupa un corner de pe dreapta.

3-2, min. 86: George Tucudean a recuperat o minge la centrul terenului, a driblat doi jucatori ai Stelei si a sutat de la 16 metri la coltul scurt, reducand din diferenta.

In urma acestui succes echipa antrenata de Mihai Stoichita pastreaza sperante la titlu, fiind la doua puncte de liderul CFR Cluj

Au evoluat echipele:


Steaua: Tatarusanu - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Chipciu, Chiriches (Bicfalvi '73), Bourceanu, Cr. Tanase - Tatu (Radut '71), Rusescu (M.Costea '65). Antrenor: Mihai Stoichita.

Dinamo: Naumovski - Luchin, D. Grigore, Scarlatache, Pulhac (Musat '77) - Rus, D. Kone, Matei (Stratila '61), Curtean - Alexe (Tucudean '59), Niculae. Antrenor: Dario Bonetti.

VIDEO! David Beckham si coechipierii de la LA Galaxy, in vizita la Casa Alba... 17 mai 1995: Constantin Lacatusu a devenit primul roman care a cucerit varful Everest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x